A védőnőn kívül kitől tudok segítséget kérni? (tudásbázis)
Köszönöm.
Neked is minden jót.
A többieknek is köszönöm a tanácsokat.
Ez tényleg nagyon jó.
Én is arra gondoltam, hogy a dokival el fogok beszélgetni. Hátha mond vmi okosat, bár eddig csak dicsért, hogy szép a baba. Konkrétan a múltkor azt mondta, hogy miből lesz a cserebogár, mikor meglátta a picit.
Az ilyen emberkékkel nem kell foglalkoznod. Csak az idődet pazarlod. Nézz körül a környékeden, keress olyan nőt, akiben megbizol és 2-3 gyereke van, és látod, hogy szépen neveli a gyerekét, vagy szimpatikus stb. és kérd meg őt, hogy segitsen, pár napot...mig belerázódsz jobban...
Ha a családodban nincs segitséged.
Nekem a nagybátyám felesége volt a tanácsadóm:DD de ő csak telefonos segitség volt sajnos.
Tisztelem én őt, de nem partner. Megkértem, hogy jöjjön ki hozzánk és nézze meg a fiam viselkedését, hogy mit csinálok esetleg rosszul és mondja el a véleményét. Ütött kettőt a fiam fenekére és cumit nyomott a szájába. Mikor mentünk a dokihoz és ő ott volt, azt mondta, hogy aggódós vagyok és túl sokat hízik a gyerek. Majd egy hét múlva felhívott telefonon, hogy mi újság.
direkt elmondtam neki, hogy a tanácsát szeretném mindenben, mert tapasztalatlan vagyok.
őszintén, én csak muszájból engedtem be a védőnőt.
Meg is lepődőtt:DDDDD Megnézte a gyereket, jól volt-és ment. Megköszöntem a fáradságát, hogy eljött(mert ez a munkája) de a többit én intéztem:DDD
Esetleg nézd meg ezt a fórumot, ott amit javasoltam bevált, próbáld ki. :)
Egy nagy lábosban egybe sterilizáld ki őket, és amikor 2 db marad, akkor ujból.... Természetesen evés után normál módón mosogasd el.Igy is sok időt lehet megspórólni...
Megnéztem a képet, nagyon helyes:DD és látszik hogy hizik...
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Kötőhártya-gyulladásom lett reggelre valószínűleg, kamillás borogatáson kívül mit tudok vele kezdeni?
- Adóbevallás kitöltése az internetről - Letöltöttem a programot csak nem tudok elindulni, nem tudom hogyan kell folytatni?
- Gennyzacskó a fognál. Ma szombat van, mit tudok csinálni dokin kívül?
- Népszámlálás: miért nem tudok az internetes kódommal belépni, járt már így valaki? (az internetes kitöltést választanám)
- Budapesten, hol tudok venni falmatricát az IKEA-n kívül?