Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A tökéletes teljes kiőrlésű lisztből készült galuska receptje fórum

A tökéletes teljes kiőrlésű lisztből készült galuska receptje (beszélgetés)

8. 5f04ded80c (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2011. máj. 30. 18:32

Úgy csináltam. 40 dkg liszt, 4 tojás, olívaolaj, szódavíz. Eddig úgy néz ki, jó lett. Majd vacsoránál kiderül, hogy igaz-e. :-) Kapros-túrós glaust csináltam, most sütöm össze.

Köszi a tippet.

7. zebracsikó (válaszként erre: 1. - 5f04ded80c)
2011. máj. 30. 18:11

éppen úgy, mint sima lisztből


tojás és amennyi lesztet felvesz


nem viselkedik másképpen, nekem egy ideje csak ilyen lisztem van itthon, nem agyaltam én a nokedlin ennyit, ugyanúgy csináltam és jó lett

6. 5f04ded80c (válaszként erre: 5. - °°°Bibie°°°)
2011. máj. 30. 18:03
Nekem sincs. Tökreszelővel szoktam csinálni. :-)
5. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4. - 5f04ded80c)
2011. máj. 30. 17:54
nem is tudom megprobáljam mégegyszer.. elöbb egy szaggató kellene.. :)
2011. máj. 30. 17:50
Itt olvastam egyet, megpróbálom ezzel: [link]
2011. máj. 30. 17:49
ez nekem nem sikerült..:(
2011. máj. 30. 17:48
senki? :-(
2011. máj. 30. 17:31

Sziasztok!


Gyors segítség kellene!

Teljes kiőrlésű lisztből szeretnék galuskát csinálni, milyen arányokban keverjem össze a hozzávalókat, hogy jó is legyen?


Köszi a válaszokat előre is.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook