A tökéletes piskóta hatossága recept


6db tojás
6ek liszt
6ek cukor
1db sütőpor
A tökéletes piskóta hatossága elkészítési módja:
1. Szétválasztom a tojás sárgáját és fehérjét 2. A 6ek liszthez hozzáadom a sütőport és jól összekeverem őket 3. A sárgájához hozzáadom a 6ek cukrot és összekeverem őket, majd a liszt felét hozzáadom és jól elkeverem 4. A tojásfehérjét habossá verem 5. Ezután óvatosan hozzáadom a tojásfehérjét a sárgájához és óvatos elkezdem keverni, vigyázva, hogy ne törjön össze a massza 6. Végül hozzáadom a a liszt másik felét 7. Amikor összeállt a tészta beteszem a 200fokra előmelegített sütőbe és addig sütöm, amíg aranybarna nem lesz
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kukla, 2011. jún. 18. 16:43
A tökéletes piskóta hatossága elkészítési módja és hozzávalói.