A Ti gyermekeitek is megérzik előre a szelet? (tudásbázis)
Mi most vagyunk 28. hónaposok, de már a hasamból is ki akart ugrani, amikor jött a szél! Amúgy pedig nyugodtan feküdt odabent! :)
Ami a mindennapokat illeti, adok neki Sedatif homeopatias kistablettát, attól jobb egy kicsit. De még aludni is nehezen alszik, éjszaka felkel és nem tud legalább egy óráig visszaaludni!
Igen sajnos, pláne a térde. Ráadásul már mütve is volt.
már nem:) de igen megérezte
igen meg még ha rossz és jó időt is
Ilyet nem vettem észre,de az tény hogy a kisbabák is megérzik az időjárás változást!
Az Esztike unokám a kezdetektől megérzi,de nem csak a szelet,hanem a frontokat is.Hiába van dög meleg,alszik mint a mormota,de ha egy kicsit rosszabb,hidegebb idő jön,nehezen alszik el,többször felébred.
Az enyémek is megérzik a szelet.Mindkettő, 3 és 5 évesek.A nagyobb még hagyján de a kicsi, alig lehet vele bírni, olyankor tiszta dilis.Egyszerűen nem lehet a kedvére sem tenni...
Igen. Olyankor még így nyolc évesen is elég nyügös, semmi nem jó neki.
Nekem az első gyermekemnél jelentkezett ilyen. Már a terheség alatt érzékeny volt a szeles időjárásra, emiatt be is kellet feküdnöm, mert szinte meg sem állt annyire mozgolódott, és ezáltal a magzati vérkeringés is felborult. Szülés után pedig mikor szeles idő volt, egésznap nyüglődött, látszott rajta a nyugtalanság nem is olyan volt mint egy kis méregzsák, szinte semmivel nem lehetett megyugtatni,. de 1 éves korunkra kinőttük.
Nem tudom a szél -e az oka de az én 16 hónapos fiam se aludt tegnap éjjel 3-tól, és másnap rettenetes erős szél fűjt.Pici (újszülött korában ) is előfordult ez.
Szia!
Igen nagyon is,de azon a napon mikor már itt van a szél,még nyűgösebb,ingerültebb,kezelhetetlenebb :((
Igen sajnos,nyűgösek hisztisek.Pedig már"nagyok":(((
Igen,sajnos. Már két napja nyügizünk,semmi nem jó. De nem tudok vele kimenni,mert nagyon hideg,erős szél van :(((
Hát akkor egy kicsit megnyugodtam, mert már nem tudtam, hogy mi lehet ez.Tegnap pl egész éjjel nyűglődött, és tegnap fúj is a szél rendesen.Ma éjjel viszont végig aludt és ma is fúj a szél.Ezek szerint a változást érzi, én meg mindig megijedek, hogy biztos valami baja van.....
igen, a kis 8 hónaposom. tegnap pl éjfélig nem tudtunk vele mit kezdeni, se szopizni nek akart, elringatni se lehetett, nagyon nyűgös volt... :( valamit nagyon érezhetett, lehet ezt a havazós - napsütős időt
Sziasztok!
A kislányom két hónapos múlt és igen, megérzik a szelet és a frontot is. Szerencsére hamar rájöttünk erre, a doktornőnk segített. :-) Azokon a napokon több babusgatásra vágyik.
Sziasztok, hát én ois csak ezt tudom mondani, mint ti előttem, de mire rájöttem, hogy mi a baja.....!!!!!! 28 hónapos, s majd megőrültem tőle olyankor. A súlyos, hogy én nem voltam sosem frontérzékeny, de szülés óta én is érzem. Most kezdek csak hozzászokni és érteni, hogy mi fog történni.
Tannéni vagyok és állítom, hogy a gyerekek nagy része megérzi. Sőt! Az időjárás változását is.:(( Ilyenkor elhagyom a hajam a 31 gyerek mellett.:((
Nem hálisten pedig három gyerekem van, de egyik sem érzékeny a szélre.
.... sosem vettem észre rajta .
Nekem a pici veszi észre az időváltozást.Ha melegfront jö,hihetetlenül nyugtalan,többször kel éjjel szopizni,igazi "ölbebaba" ilyenkor.Hideg frontnál úgy kell felkelteni,hogy ugyan szopizzon már.Frontmentes időszakban pedig egy Angyal,ahogy annak rendje-módja.
Én nem hittem,hogy ilyen dolog ennyire befolyásolja a törpöket...
Tanár vagyok 15 éve,hidd el tudom hogy miről beszélsz!Különböző korú gyerekeket tanítok 20-és 6 között főleg hímneműeket.Az időjárás hihetetlen befolyással van rájuk,hidd el.nem kicsit változtatja meg őket!!!
Kisfiam most 14 hónapos, és születésétől fogva úgy veszem észre, hogy akkor nyűglődik éjjel, ha másnap szeles idő lesz.Szerintetek ez lehetséges?Vannak nektek is ilyen tapasztalataitok a gyermekeitekkel kapcsolatban?
A Ti gyermekeitek is megérzik előre a szelet?
További ajánlott fórumok: