A ti gyereketek tud Aventes csőrös pohárból inni? Könnyen ment neki elsőre is? (tudásbázis)
Cumisüveget soha nem használtunk rendeltetésszerűen, viszont ugye manapság is van rajta egy kis pohárszerű tető.
A cumisüvegbe töltöttük a teát, vizet, rá a kupak, amiből lehet inni! Egyszerű.
Higyjétek el, már az újszölöttek is tudnak pohárból inni teát vagy forralt vizet, ha ügyesen a szájukhoz illesztitek a poharat! Sőt, a kávéskanálból is ügyesen kicuppogják.
A babák nagyon ügyesek, legyenek azok az anyukák is! Ne adjatok ki feleslegesen pénzt haszontalan dolgokra.
Miért nem jó a síma, hagyományos pohár a baba itatásához? Igaz, hogy nekem 30 évvel ezelőtt volt utoljára kisgyerekem, de vagy szopott, vagy presszókávés pohárból ivott. Az unokák úgyszintén.
Nem gondoljátok, hogy az ilyen csőröspohár-félék feleslegesek?
Az eredetit kemény csőrrel árulják! azzal lehet a baj, lehet kapni külön amia üvegre is jó, az puha !
A fiam 5 hós volt amikor hajlandóvolt inni vizet akkor már ezzel keztük, cumisból sose ivott :)
Nekem a lányom egyből tudott inni belőle,Sokáig használtuk,a szilikonossal érdemes kezdeni.
Na a kisfiam már csak rágcsálta,nem tud belőle inni,pedig nagyon szerettem volna rászoktatni,mert mai napig/15hós./,ha szomjas cicit követel.Nyilvános helyen is.
Most eljutottunk oda,hogy pohárból hajlandó inni 2kortyot.Többet nem.
Igen, ez igaz lehet. A lányom az első perctől tudot a inni az aventos csőrösből, pohárból is, a vízet pl a sportkupakos üvegből issza.
Próbáld meg a babylove-os csőröspoharat, annak a csőre szilikon, sokkal könnyebb belőle inni.
Igen,ez igaz lehet.
Nekem is van olyan ismerősöm,aki szoptatott,és nem látott cumisüveget a gyerek.
Viszont,pohárból könnyen ivott.
Az én lányomnak 7 hónapig adtam anyatajet,de úgy,hogy fejtem neki állandóan.Nem volt hajlandó cicizni,és sajnos hozzászoktattam a cumisüveghez,amiről nehéz leszoktatni.
A lányom tápszeres, mégis megszokta az itató poharat. Már nem emlékszem mennyi idő alatt, de nem kellett sok próbálkozás.
A cumisüvege cicho volt, mert az aventesből nem tudta kiszívni a tápszert.
Ebben szerintem van valami...
Neked tápos volt,mert lehet azért nem fogadja el a csőröst,mert ugye a rendes cumisüveghez van szokva.Ezzel egyébként mi is így vagyunk...éppen ezért nem erőltetem.Egyébként miért baj ha cumisüvegből iszik??
Most vettem egyet,még csak egyszer próbálkoztunk.
Idő kell szerintem,míg átáll a cumiról.
Lehet,hogy puha csőrűt kellett volna vennem,könnyebben szokná.
Sziasztok!
Az én fiam bojkottálta, mert lapos, nem a megsdzokott alakú.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hogy fegyelmezitek a 2 éves gyereketeket?
- Mondanátok ilyet a 21-22 éves gyereketeknek?
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?