A szülés óta hirtelen dührohamok jönnek rám (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Oh hogyne.. 😂
Biztosan te sem tehetsz róla, hogy egy bunkó tirpák vagy. 🤷♀️
Még mindig képtelen vagy szöveget értelmezni..
Gondolom kis fiatalka vagy, aki nagyon kemény csajnak képzeli magát. Nem baj, majd elmúlik 😂 én is felnőttem 1x.
Bennem van eleg alazat es empatia is, az mas kerdes h szorakozni jarok ide. Neked meg minden hozzaszolasod a kioktatasrol szolsz.
Anyucikanak tovabba is az agyturkaszt ajanlom mert elturni nem fogja senki hosszutavon ha egy hisztis p. Nem azzal kap segitseget ha itt enyelegsz neki hanem egy hozzaertovel.
Hat vegulis majd en is rafogom valami lelkiallapotra akkor ezentul a dolgaimat es egy allat leszek. Akkor mar elnezheto...
Gyakorolj még egy icipici alázatot, empátiával.. 😉
Hidd el, teljesen más kontextus nyújt ha azt írod :kérje szakember segítségét mint a húzz el dilidokihoz, mert nem vagy normális.
Még egyszer írom, nem szültél (ami nem baj még mindig) így nem tudod milyen egy frissen szült nőnek, milyen hormonális éa lelkiállapotokon megy keresztül ( nem, nem mentség mindenre a szülés, és még is) de azzal semmit nem segítessz, hogy ide böfögsz 2 bunkó sort, hanem csak rontassz a helyzeten, és erre van a legkevésbé szüksége most.
Ah, az apróbb írásjelek elmaradása, meg az esetleges félre ütések meg nem direkt vannak. Leesett és eltört a telefonom 🙄 néha nem akar együtt működni a billentyűzet. 😶
Ugy erted hogy 7.?
Jah en legalabb tisztaban vagyok magammal. Nem ez a kiiras miatt dontottem igy nehogy azt hidd😂😂😂😂😂
Estenem de buta vagy
Megmondtam hogy menjen dilidokihoz A duhroman nem normalis. Soha. Ha gyerek miatt akkor gyerek miatt ez van nem visekedik normalmod de te csak osztod az eszt.
Nekem nem kell a megerosites. Latom jo meg szar gyereket is. Ha kene a megerosites meg akarnek mar csinalhattam volna.
A duhroham nem normalis maradjunk ennyiben. Se terheskent se anyakent se tinikent se oregasszonyoent. Oka van tehat kezeltesse.
🤦♀️ Oké, látom te ilyen speckó eset vagy.. Nagy arc, okoskodó flegma duma.. Kevés szövegértelmezési képesség..
Nekem semmi bajom aki nem szült még, vagy - és most kapaszkodj! Aki nem is akar vállalni. Többre tartom aki képes ezt belátni, mint bármilyen nyomásra bevállani x számú gyereket. Nem való, és nem is kell mindenkinek szülni.
De, már nagyon uncsi mikor a gyermektelen böfög gyermekes poszthoz okoskodva bunkó mód, amihez ugye se köze, se tapasztalata.. de azt hiszi baromi nagy arc attól, ha 0 empátiával beleköthet egy friss anyukába, akinek jelenleg van amúgy is épp elég.
Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy mi a lókukit keresnek ilyen poszt alatt, önigazolást keresnek/keresel, vagy mi?
Gondolom kell a kicsi lelkednek a megerősítés 1-1 kiragadott rossz paszban lévő anyukától, hogy micsoda megálltalkodott szőrnyek azok a büdös kölkök..
“Nem szültél”
Huuuuha, micsoda buntett.
Igen, nem normalis. Viselkedjen, vagy menjen el szakertohoz. En is ezt mondtam. Dilidokker alatt.
Hm. És ezt ki mondta? Senki..
A kérdező segítséget kért, felismerte, hogy baj van. Igen, nem normális viselkedés, de a maga nemében mégis normális.
Nem szültél. Így továbbra is csak olyan témához akarsz okoskodni, amihez 0 tapasztalatod. Így meg felesleges.
Igen, tudjuk, a szules felmentes mindenre.
Ha szultunk mindenre is felvagyunk jogositva. Arra is hogy allatkent viselkedjunk. Majd ha en orditanek allat modra egy kismamaval akkor is fel lennek jogositva?😃😃😃
Nem szültél. Ergo, fogalmad sincs milyen hormonális változáson megy keresztül egy nő terhesség és szülés után. Így bocs, ha kicsit somolygok a válaszodon, vagy a tamácsodon. 😂
Abban viszont egyetérthetünk, hogy nem kell mindenkinek szülni..
😂😂😂😂😂😂
A kiiro azt irta ot gyakran gyotrik, akkor hasonlitani sem erdemes
Hat ja kene apuka ak segiteni ez jogos csak kar hogy sok no nem hagyja. Ismerek egy part fuuu
Apa segiteni akar, az anya meg ordit vele.
Az a pasi is nagyon értelmes lehet, aki emiatt ott hagyja frissen szült feleségét meg csecsemő gyerekét! A baby blues egy furcsa lelkiállapot, amit hormonok okoznak. Nem direkt "idióta" az anyuka. Inkább segítene az elkényeztett "apuka" ilyenkor!
Egyébként mindenkinek saját döntése, hogy akar-e gyereket vagy sem, senkinek semmi köze hozzá, mint ahogy az okokhoz se. Divat lett most számonkérni az anyukákat, hogy "mér nem szülnek"..., mint ha nem lenne ezer ok, ami meggátol.
A duhrom azert eleg gaz, foleg ha rendszeres. Oda dilidokker kene mert nehogymat beallitsuk normalisnak. En sem ordibalok a fonokommel vagy a csaladommal ha vmi nem tetszik.
Manapsag minden hazassagban lesz gyerek, mert kell a babavaro😄😄
Ott is magas a vàlàsi aràny, ahol nem születik valamiért gyerek.
Az meg hogy tűrtőztesse magàt remek tanàcs. Ha így működne, mind a 10 milliàrd ember nyugodt és kiegyensúlyozott lenne.
Uristen azt irtam hogy vallasi
Mondjuk oregasszonyok koreben az is magas
De valasira gondoltam mielott valaki belekotne
Na ez is egy oka annak hogy nem szulok. A legtobb no megzavarodik ha gyereke lesz azt csodalkozik ha lelep a pasi. A vallasi arany is eleg magas.
Turtoztesd magad.
Köszönöm a megnyugtatást
És nagy bennem az anyaoroszlán ösztön, sokan nem értenek meg, miért nem vagyok lazább sokszor mondják, de hát ha első egyetlen kisfiamról van szó, csak ő számít
További ajánlott fórumok:
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Ha régóta keresed a párod és hirtelen több jelentkező is akad, mit teszel?
- Mi miatt kezdhet el hírtelen sírni egy csecsemő?
- Van köztetek olyan aki hirtelen elkezdte látni hallani, stb (egyszóval megtapasztalni) azt a világot, ami nem mindenkinek látható?