Mi miatt kezdhet el hírtelen sírni egy csecsemő? (tudásbázis kérdés)
Kedves Corvin8!
Tudom nagyon régi kérdés,de hátha "jársz" erre.Sajnos a kislányomnál is ugyanez a helyzet alakult ki.Megoldódott nálatok a probléma?Kinőtte a kicsi?Mi okozta?Köszönöm.
Ma megint volt egy bömbölde. Anya miatt!:(
Feküdt a szobában, játszottunk. Ki kellett mennem 1 percre.
Mikor visszamentem megálltam az ágy végében és beszéltem hozzá.
Nagyra nyílt szemekkel nézett, mintha gondolkodott volna, h ki lehetek.
Na, ekkor már tudtam, h nem lesz jó vége...
Elkezdett ordítani.
Magamhoz öleltem, vigasztaltam. Kb. fél perc alatt megnyugodott. 1 perc múlva meg vigyorgott.
Bazira el vagyok keseredve!
Beszéltem ismerősökkel, senkinél nem volt ilyen, h anyuka láttán bőgött volna a csepp, illetve, h megijedt volna.
Családtagoktól való ijedezésről sztoriztak.
Tegnap el ücsörögtünk a konyhában. Nagyon figyelt Apára, aki mesélte a nap történéseit. Apa kiment, Andris tekintete maradt az ajtóban, ahol Apa állt. Nagyon elmerenget.
Majd egyszercsak jobbra fordította a fejét, ahol a papírtörlő volt az asztalon és úgy elkezdett bőgni, h csuda.
Lehet, h én csinálok belőle nagy ügyet, de nagyon rossz érzés, h állandóan ijedezik.
Olyan szívet tépően és egyben ijesztően csinálja, h csúcs!
Ha legalább egy anyukát találnék, akinek legalább 1x megijedt a gyereke, ha rá nézett...komolyan mondom, nyugodtabb lennék!
Azóta nem történt ilyen sírás, uh nem mentünk dokihoz.
Viszont észrevettem, h ijedősebb az utóbbi időben. Nagyon el tud merengeni, vagy csiburászni a játékaival, ilyenkor "óvatosan kell hozzá közelíteni" :)
Köszönöm az érdeklődést!
köszönöm még1x!
Jó éjt!
de nem tudom mikor írnak oda legközelebb..hátha valaki tud segíteni.. talán ha írsz,akkor előre kerül a kérdéssorban a téma, és felfigyelnek rá.. :)
...mert van itthon fél liter szenteltvíz! :)
Tényleg!
kérdés az is,ugyanott sírja el magát?
ilyenkor már kezdik megismerni ki az ismerős,ki az aki nem.. és különbséget tesznek.. de gondolom te a nap egészét vele töltöd, így nem hiszem hogy veled lenne baja :)
Csak ez az esti vígasztalás volt egy kicsit nehéz, mert szerintem miattam kezdte el a sírást...
Majdnem bőgtem én is, amiatt, h a kisfiam rám néz és "megijed"..
csak azért kérdeztem,mert van aki azt mondja a poci.. amikor valami nagy pocigond volt, sokáig kellett sétálni és vigasztalni,mire elmúlt... a kis pocipanasz nálunk is ölben hamar gyógyult..
de fogalmam sincs mi lehet.. mindennek utána kell járni..ilyenkor baj,hogy ők még nem tudják megmondani mi a gond..
Azt jó teszed!
Jó éjt!
Miért?
Mire gondolsz?
Köszönöm a tippeket, lányok!
Jelentkezem, ha valami van, illetve leírom, h mire jutottunk.
Talán valakinek a hasznára válik.
...ha beteg lenne, akkor én is kihívnám, de nincs baj!
A rendelő pár perc sétára van.
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- 3 és fél hónapos csecsemőt mivel lehet hozzátáplálni, egyszerűen nem lakik jól a tápszerrel...kivárom a 4. hónapot, mivel kezdhetem?
- Normális ha hasfájás miatt nem akar enni egy 6 hetes csecsemő?
- Hirtelen azt hittem, hogy a napkitörés miatt kell sűrűn...