A szules elott mennyi idovel lehetnek joslo fajdalmai egy nonek? (tudásbázis)
Koszonom szepen! Nem , szervi baj nincsen, viszont en szeretnem ha csaszarral szuletne meg a pici, na meg persze a doki is...remelem minden ok lesz, lehet megtrefal bennunket a picike es meg bennmarad 2 hetig:)))!
Nagyon koszonom a segitsegeteket!
Ne légy türelmetlen és ne idegeskedj a Doki miatt, ezek csak a gyereknek ártanak! Biztosan jó lesz az a Doki is, ha a másik rá mer bízni!
Ezek a fájások nekem úgy tűnnek, hogy a gyerek feje ereszkedik lentebb. Van akinek 1 héttel a szülés megindulása előtt, van akinek csak pár órával szülés előtt :(((. Sajnos nincs két egyforma terhesség, én háromszor éltem át és bizton állíthatom.
Tényleg csak türelem, hidd el nem sok van már hátra!
Miért császároznak? Valami szervi probléma?
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, majd tegyél fel képet, ha a kezedben tartod!
Sajnos nekem szinte első perctől keményedett a hasam! Tényleg amikor már megállapították a 3. terhességemet, 5 hetesen, mondtam a dokinak, hogy biztos nincs minden rendben, mert sokat fáj a hasam. Végig magnéziumon éltem (a Bérest szedtem, mert abból napi 1 elég és jóval olcsobb), pláne magvatvízvétel után, amit 4 hét múlva megismételtek!
Nem írod te hány hetes vagy, milyen munkát végzel és milyen gyakoriak a fájások?
További ajánlott fórumok:
- Egy hete szobatiszta a kislányom, de attól félek, fájdalmai vannak, amiatt, hogy visszatartja. Tudtok tanácsot adni?
- Lassan három hete vették ki a mandulámat. Még mindig folyamatos fájdalmaim vannak. Már a fülem is begyulladt. Normális dolog ez?
- 2 hete szültem, és hihetetlen fájdalmaim vannak. Nektek is ilyen volt?
- Tapasztaltatok-e olyat, hogy ha lefogytok, felerősödnek a fájdalmaitok?
- Térd izületi kopás ellen tud valaki ajánlani hatásos gyógyszert? Nagy fájdalmaim vannak
- Hova fordulnátok ha állandóan fájdalmaitok lennének de az orvosok nem tudnák mi a betegségetek?