Tapasztaltatok-e olyat, hogy ha lefogytok, felerősödnek a fájdalmaitok? (beszélgetés)
nem tudom...valahol 45 körül,alatt... :(
több voltam ....
Sztem ez aban az esetben van, ha vki nem normalis etrendet kovet es mindent megvon, igy a szervezet az izmot is leepiti. Esszeru dieta mellett es mozgassal is megy az zsir, csak sokkal lassabban, amit sokan nem varnak ki :(
Epp ezert ,ha csokken az izomzat, nehezebb tartania pl. A gerincoszlopot is,mivel nincs annyi izom, ami fogta elotte,nanaaa, hgy fajdalommal jar :/
Az is szamit, mia kiindulasi pont, mert azert nem kell mindenkinek kovetnie a 90-60-90-et es az 50 kg-t, ha nem 165 cm, mert veszelyes is lehet :)
Nem!
Pont az ellenkezője történt velem.
Sokkal szívósabb, kiegyensúlyozottabb lettem.
Elmúlt a magsavérnyomásom és a cukrom.
Mindkettő magas volt, fogyás után minden helyre állt.
Magasabb lett a terhelhetőségem is, semmim sem fájt, fáj.
Nem elhízásra kell gondolni. Pl. izom, gerinc fájdalmakat, ha már megvannak, felerősödik, ha 4-6 kg. ot lefogyunk.
Mikor én 50 kg. voltam, jobban fájt a hátam, mint 59 kilósan.:)
Ajjj, mid faj?
Sztem, ha vekonyabb az ember es sportol normal esetben nem faj semmi. Hisz nem kell cipelni zsirokat sem, nem terheled a szervezetedet foloslegesen.
Max.jobban fazom :)
További ajánlott fórumok:
- Egy hete szobatiszta a kislányom, de attól félek, fájdalmai vannak, amiatt, hogy visszatartja. Tudtok tanácsot adni?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Lassan három hete vették ki a mandulámat. Még mindig folyamatos fájdalmaim vannak. Már a fülem is begyulladt. Normális dolog ez?
- 2 hete szültem, és hihetetlen fájdalmaim vannak. Nektek is ilyen volt?
- Térd izületi kopás ellen tud valaki ajánlani hatásos gyógyszert? Nagy fájdalmaim vannak
- Hova fordulnátok ha állandóan fájdalmaitok lennének de az orvosok nem tudnák mi a betegségetek?