A szív bal kamrájában echogén fókusz látható. Mondtak vkinek ilyet uh-on? (tudásbázis)
Szia!
Vigyázz magatokra.:-)
Nálunk magas volt az afp, de ennek már 9 éve.
Holnap írok .
Szép estét..:-)
Még egyszer köszi szépen! Ígérem, semmi idegeskedés! Csak amennyi normális ilyenkor :))
Egyelőre úgy néz ki kisfiú. 4D-re mindenképpen menni szerettünk volna (Veszprém), így meg aztán főleg nem marad el!
Ok, akkor majd várom mit olvastál ezzel kapcsolatban.
Amúgy a kislányodnál magas v. alacsony lett az afp?
Ez természetes.
Maradj már, nincs okod aggódni a nyaki redő nekünk 1,6 volt. :-)
Afp csak októberben lesz :-(
Ha nagyon aggódsz, akkor annyt tudok még ajánlani +, hogy menj el 4D ultrahangra, de ne akárhová, ha kell ajánlok. :-)
Nekem van otthon egy nagyon szupi, orvosi könyvem, közérthetően, le van benne írva minden, megnézem este mit írnak róla, jó?!
De csak akkor ha megígéred nem idegeskedsz.:-)
Inkább beszéld meg a picurral, hogy ne ijesztegessen.
Kisfiú vagy kislány? Vagy még nem tudjátok?
Engem azzal ijesztett meg a doki hogy nem látja a szívverését :-( de aztán észre vette és kimagyarázta hogy öreg.Már nem is őő az orvosom.
Jaj, nagyon aranyos tőled!!!
A nyaki redő 1,8 mm volt, az afp 1,01. Nagyon bízom benne én is, h nem lesz semmi gond, és igyekszem nem aggódni, de azért ott van bennem a félsz :(((
Meg gondolom azért, ha ez gyanúra adna okot nem 6 hét múlva rendeltek volna vissza kontrollra....
Sajna nem sokat segítettem:-(
Azért is írtam, hogy hátha meg tudlak nyugtatni, mert ez minden várandós kismama rémálma hogy valamit mondanak, de nem fejezik be és annak a hétterében állhat súlyosabb is.A sógornőm a down alapítíványnál van, írtam neki, hátha Ő tud rá értelmes választ adni. Sztem ne aggódj, mert akkor ha a babának baja lenne, se a 12 hetes uh a nyaki redő, se pedig az afp érték nem lenne jó. A Nyaki redő mekkora volt?Ez saját tapasztalatból mondom, uh ban dolgoztam, mellesleg az én kislányomnak az afp-je nem volt jó amikor várandós voltam vele, és egészségesnek született.A tesómnál dettó ez a szitu. :-)))Makk egészségesek.
Köszi!
Igen, én is ilyeneket találtam, de sajna olyat is, h köze lehet a down-kórhoz is :((( Bár azt írták, ahhoz a többi leletnek is mutatnia kell vmi eltérést, nálunk meg eddig minden rendben volt....
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- 2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!!
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Hogyan ismerkedjünk nem látható testi hibákkal?
- Mi van egy paleós hűtőjében, kamrájában, kosarában?
- A magzati szív bal kamrájában intenzív fókusz látható. Volt másnak is ilyen?