A szervezetben levő parazitákat hogyan irtsuk? (tudásbázis)
Csillagkapu!
Volt egy szimbiótája! :D
jajj, ez olyan mint valami horrorfilm! :))
nyolcadik utas a halál, vagy valami hasonló! :))
Nagyanyáink módszere: 7-10 napig reggelente 1 nagy gerezd megpucolt fokhagymát egészben lenyelni.
Egyébként egy komolyabb böjt is kiöli őket, hisz éhenhalnak. Nemrég hallottam, hogy valaki csinált egy 21 napos böjtöt és a 15. napon - amikor amúgy már nincs széklet - világra hozott egy fél méteres férget...
Fűszerek is hasznosak lehetnek.
fokhagyma, hagyma, kakukkfű, grapefruit, hagyma, oregano, bazsalikom,fahéj, stb
szegfűszeg+kurkuma együtt a leghatásosabb.
olvasom ezt a rizskúrát, végülis nem annyira macerás szerintem:)
tényleg, ha 4 napig áztatjuk vízben a barna rizst, akkor az megpuhul annyira, hogy akár nyersen is ehető? :O
Nem azért írtam be, hogy megkeressenek. Tapasztalatból tudom, hogy idegenkednek tőle sokan, meg szoktam bánni, ha valakinek ajánlom.
Teljes árért nem venném meg, nekem ez spórolás.
persze, köszi hogy mondtad! nincs semmi baj, csak én valahogy nem kedvelem az mlm-es módszert.
de hátha valaki igen, és legalább így tudomást szerez róla a fórumból, és megkereshet téged! szóval hasznos volt, hogy beírtad, köszi:)
:) Nem volt kiírva, hogy nem lehet ilyet írni.
Nekem ez vált be.
Többféle gyógynövényből álló készítményt használok évek óta.
Mindenféle parazita ellen jó, még influenza ellen is.
MLM szer és én mlm-es vagyok :)
Nekem a rizskúrát ajánlották, most fogom kipróbálni, igaz, én csak úgy méregtelenítésnek, de írva vagyon benne a bélférgekről is:
Bélférgekre gondolsz?
Pl. kutya, macska után? Nos, nekem nagyon egyszerű módszerem van, bár gyógyszeres. Fél évente 1 vermox a gyerkőknek, magunknak, és máris nyugodtabb vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál, mostanában panaszt okoz.Ki kellene venni.Lehet a műtétnek valamilyen komolyabb következmény
- A szervezetben lévő gyulladás eredményezhet relatíve magasabb koleszterinszintet, vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?