A szeptemberi gyes és családi mikor érkezik? (beszélgetés)
jelentem családi a számlán van..
Péntek?? Miért akkor lesz családi?
szerintem ez ma már nem lesz rajta:(lehet ebböl csak péntek lesz???
Talán ma utalnak és holnap rajta lesz vagy még délután.
irok,ha csipog a telom...
És ma? ha valakinek megjön a pénz, kérlek írj! Én nem kapok sms-t így nem tudom mikor érkezik a gyesem és a családi. Holnap már biztos itt lesz, de hátha ma...
nem..smst kapok ha ráérkezik számlára..
Sajnos nem jött,majd csak szerdán.
Valakinek jött azóta családi v gyes?
Sajnos igaz, nem elég, hogy befagyasztották ezt a kis összeget is, de még ennyire sem emberségesek, hogy pár nappal előbb küldjék! :-(
3 gyerek után mi is kapunk 50% kedvezményt, de most könyvosztáskor be kellett fizetni a 2 iskolásnak az ebédet (szerencse a könyvek ingyen vannak, azt már nem tudtam volna kinyögni), az óvodába úgyszintén.Az iskoláztatás tényleg eléri gyerekenként a 20 ezret(ezt eddig senkinek nem hittem el).Szóval legalább ilyenkor lehetnének emberségesek és utalhatnának korábban:
még ha olyan sokat kapnánk..de lófa.z amit kapunk,én is kapom 3 pici után ovi kajára a támogatást,de itthon ugyan ugy esznek,hol a ruha..meg a többi..igazán emelhetnének rajta,de azt is befagyasztották..épp néztem kint,2 havonta kapnak családit 120 ezret 3 gyerekre számolva..
Valóban így van, csak sokan ezt nem értik meg és azt hiszik mi vagyunk azok akik csak azért szülnek...
Igen, ez a legkönnyebb, beleszólni más életébe...
Valóban nem halunk éhen, de azért sajnos mostanában, így válság idején a családi költségvetésünk egy jelentős részét képezi a gyes és a csp, persze, hogy az ember számol vele, sőt reménykedik, hátha valaki a döntéshozók közül belegondol az ő helyzetébe...
Nekünk szerencsére még nem beiskolázás, "csak" óvodakezdés van, de jól jött volna egy kicsit előbb a pénz, miután megvettük 2 gyereknek az oviszsákot, tornazsákot, benti cipőt, kinti cipőt, ruhákat, tisztasági csomagot, befizettük az ebédpénzt, stb, stb.
Szerintem sem Te sem más nem hal éhen,csak éppen joggal várjuk ami jár!Igaz hosszabb lenne a szeptember, de pont jól jött volna a pár elmaradt dologra ha korábban utalnak.Mi még a férjem munkahelyétől sem kaptunk isk.kezdési támogatást, pedig 2 gyerköc megy suliba az is jól jött volna.Aki ilyen véleményt ír, az valószínüleg "tele" van és tényleg nincs rá szüksége!!
2009. augusztus havi ellátás
Megyék Bankszámlára utalásnapja/Postán történı kifizetésutalási napja
Budapest fıváros, Baranya, Gyır-Moson-
Sopron, Fejér, Komárom-Esztergom, Pest,
Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala
2009.09.01./2009.09.01.
Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén,
Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-
Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg
2009.09.01./2009.09.02.
Nekem sem érkezett még meg a számlámra. Pedig tényleg jó lett volna.
Mindegy, inkább befogom, mert már kaptam olyan véleményt is (a Nők Lapja Cafén), hogy minek vállal gyereket az, aki éhen hal a gyes és a családi nélkül... no comment :-(
Nekem nincs rajt, és a postásunk sem tud semmit.:(
postásnak meg tudnia kell elvileg..
Sziasztok!
Tegnap a postásunk itt a faluban azt mondta, hogy ma mindenkinek rajta lesz a pénz a kártyán.
Ha valakinek megérkezne, feltétlenül szóljon!
Na akkor végül is van remény:)
Ez már azért elég pozitív hír.Jó lenne ha most is tartanák tavalyi jó szokásukat.
Én is úgy emlékszem, hogy tavaly már augusztus végén küldték a szeptemberi csp-ot.
sztem ugyanugy 4.e..nem esik hétvégére,ugyhogy örüljünk,ha pénteken rajta lesz..
Igen! Tavaly augusztus 27-28-án kaptunk meg a szeptemberi gyest és családit. Az iskolázatás és az óvóda miatt. Hát szerintem most is sokan várják ezen a héten.
Igen,most hogy mondod már én is emlékszem hogy már augusztus utolsó napján jött.
Tavaly sokkal korábban jött mint szokott!
Nekem is azt mondták hogy hamarabb küldik az iskoláztatás meg az óvodáztatás miatt. Meg mintha úgy emlékeztem volna hogy tavaly is meg lepődtem mikor jött az sms,hogy megkaptam ,mert még 4-e előtt jött.De nem voltam benne biztos,pedig most is nagyon szeretnék meglepődni!:)
További ajánlott fórumok: