A szépségért mindent is, vagy mértékkel (beszélgetés)
Igen. Hajszáritót leginkább hidegben használom.
Másik.
Wisconsin, ahol élek, egy hatamas kövön van, amiért itt nincs földrengés. De nagyon kemény a víz, ezért vízpuhitót kell használni, rengeteg sót.
Hmmmm, nekem néha korpás a fejbőröm, ezért Ketoconazole-t.
Nagyon jó/használ.
Van még egy olcsó otthoni cucc:
Egy kevés élesztőt joghurttal összekeversz és felkened az arcodra.
Vigyázat ne legyen "folyós".
Lepihensz amíg kicsit szárad.
Feszesít.
Nekem is ez a kedvencem. Egyetlen, amitől azonnal felfrissül, zsíros nyomok nélkül.
Néha este Irena Eris Clinic way firming maszk, de alig van rá igény.
Külön fényvédőt sose használtam, csak ami a krémeimben van.
De ami nagyon érdekes, hogy kb. fél éve egy német cég termékeit fogyasztom, és még mindig tart a nyári barnaságom. Eddig sem mentem 15.00 előtt napra, de most fényvédők nélkül nem égtem le egész nyáron. Nem tudom másnak tulajdonítani, mert más nem változott.
Fényvédő?
Nálam egyértelműen az az oka, hogy 20+ éve nincsenek szeplőim akkor se ha hónapokig pácolódok a napon.
Nagyon szívesen 🥰
Legalább egy , másfél órát kell a hajon hagyni (melegen tartva :zuhanysapi plusz egy nem használt kötött sapka )
A szeplők, csak fiatalon keserítik meg az emberek életét, ahogy idősödnek, egyre kevésbé jönnek elő:DDDD
Sosem felejtem el, hogy a barátnőm, mint kínlódott a szeplőivel. Állandóan kente az arcát, nem ment napra, stb., de úgy is kijött neki;)
Sok éve viszont már semmi. Egy pötty sincs az arcán.
Nekem egyébként tetszik az, ha az orrunk körül és a pofinkon van szeplő:DDDD
Gyerekkoromban szeplős voltam, gyűlöltem. Aztán elmúltak, foglalmam sincs, hogy mitől és nem is emlékszem rá, hogy mikor. A múltkor gyerekkori fotókat nézegettünk a tesómmal, akkor csodálkoztam rá az orrom körül lévő szeplőkre.
A barátnőmnek - sötétvörös göndör haj, hófehér bőr, barna szem - gyerekkora óta megvannak.
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Elutasítsak egy biztos állást, vagy hagyjak mindent és mindenkit magam mögött?
- Mindent a babaúszásról! Érdemes most el kezdeni, vagy várjunk a jobb időre? Megbetegedhet tőle a baba? Meddig van búvár reflex?
- Tegyek fel mindent egy lapra és kisértsem a múltat, vagy hagyjak mindent úgy ahogy, jelen pillanatban van?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Ismerkedésnél mi a jobb, ha egy pasi tud rólunk mindent, vagy ha picit titokzatosak vagyunk?