A szegedi Kaáliról kérdeznék (beszélgetés)
Hidd el ha ez így menne,talán már lenne baba nálunk is.
De sajnos ezt ők döntik el 😟
nálunk is egyenlőre ezzel volt a gond,párom alacsony sperma számával de ugye az injekció kúra utàn jó lett az eredmény,viszont ez csak fél évig jó,ezt a doki mondta,de mivel baba nincs még és letelt a fél év kérünk egy új időpontot és én is ki szeretném magam vizsgáltatni komolyabban...
pedig már annyi mindennel próbálkoztunk-inofolic,trimeszter,meg egy csomó vitamin:magne b6,folsav,vas
és arról ne is beszéljünk,hogy a páromnak felírt injekció kúra 100 ezer ft volt :(
annyira bosszantó,hogy nem jön a baba pedig nálunk jó sora lenne,másból meg csak úgy potyognak :(
köszönöm,hogy írtál.
légyszives írj,hogy a konzultáción mit mondtak :)
nálatok kivel van a gond ?
és megkérdezhetem hàny éves vagy ?
Kedves Timon333!
Minden esetben a nőt is vizsgálják természetesen,vannak még vizsgálatok( AIDS,HEPA,stb. honlapon rajta van.)...én még nem voltam ott,nov.-ben megyünk első konzira.Nálunk is ez a probléma,csak mi több mint 2,5 éve várunk.Van egy másik fórum,Szegedi Kaális fórum,ha gondolod gyere oda,és biztosan van aki hasznos infóval tud szolgálni.
nôgyógyász szerint velem nincs gond :)
csinált rákszűrést,uh-t,és a vérképben sem talált semmit.
Viszont a méhem hátra hajló :/
Így nem tudom mi lehet a gond elvileg egyikünknek sincs baja még sem jön a baba :(
szóval én a szegedi kaáliról kérdeznék attól aki járt már ott.
A mi problémánk,hogy páromnak kevés a sperium száma,így elment andrológushoz szegedre.2-szer adott mintát küldték vérvételre és hasi uh-ra is,ott nem volt gond.
Írtak fel neki gonal f 900 és chorgon (remélem jól írom) injekciót amit 12 héten át kellett hssználnia neki.
Ezután vissza ment mintát adni,amire azt mondta a doki ebből már lehet gyerek.
De sajnos még mindig semmi...
És elég bosszantó,hogy ez a folyamat kb. 1,5 éve húzòdik.
Azt mondták ha nem lesz semmi fél évben belül,kapunk időpontot a kaàliba.
Valaki tudna írni,hogy olyan esetbe ha férfivel van a gond a nőt is vizsgálják ??
És milyen vizsgálatokra lehet számolni ?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Szemüvegesektől kérdeznék!
- Gyógypedagógustól kérdeznék!
- Fogszabályozással kapcsolatban kérdeznék
- Kisgyermekes szülőket kérdeznék, hogy miért nem adnak a gyerekek fejére sapkát nyáron?
- Elmesélnéd a tapasztalataidat a Szegedi Kaáliról?