A Sote II. sz. kilinikájáról milyen tapasztalatokat szereztetek? Kihez jár/ta/tok? (beszélgetés)
Terhességem alatt Steiner Doktor gondozásában álltam és ez a lehető legjobb döntés volt, amit hozhattam, mert amellett, hogy Steiner Doktornak hatalmas és kiterjedt szaktudása van nemcsak a nőgyógyászat, hanem a radiológia és magzati diagnosztika terén is (ami egy várandós időszakban kiemelt fontossággal bír és nagyon megnyugtató a kismama számára), ehhez nagy lelkiismeretesség, emberség és kedvesség, empátia is párosul, melyek különös értékek, mert ezen tulajdonságok együttes megléte nem minden orvosról mondható el, de Steiner Doktorról igen!
Mivel a terhességem szakmailag összetett eset volt, az a tudás, emberség, időt nem kímélő, mindenre kiterjedő alaposság, amelyet folyamatosan megtapasztaltam a Doktor Úr részéről számomra a biztonságot jelentette.
Minden kismamának szívből ajánlom Steiner Doktor Urat és köszönöm ezúton is a fantasztikus és értékes munkáját!
Szia Kriszti0711!
Még most is adnak ruhát, nem kell vinni, én csak kesztyűt és sapit vittem neki, azt nem adnak. Illetve pelust és popsitörlőt vigyél.
Sziasztok!
Én márciusban szültem itt, csak jót tudok mondani. Az orvosom Dr. Galamb Ádám, a szülésznőm Balázsi Móni volt és örök hálám nekik a profizmusukért és a kedvességükért! Fizetősben voltam, senki nem zaklatott, a csecsemősök segítettek, ha lementem és kérdeztem. A szülőszoba tiszta, jól felszerelt, nekem a labda vált be. A következő babámat is itt fogom szülni. :)
Sziasztok!
Szült mostanában valaki itt?
Az lenne a kérdésem, hogy a babának kell bevinni ruhát vagy adnak? Én 2010-ben szültem itt, akkor adtak ruhát a babának, de hogy most mi van azt nem tudom.
Sziasztok,
Tapasztalatokról: a nővérek az őrzőben (ahova császár után vagy egyéb műtét után kerül(het) az ember) nagyon rendesek, kedvesek, segítőkészek.
A kórház maga nem a legmodernebb, a kórtermek tavaly (2010) még elég lepukkantak voltak, ahol én feküdtem az egyikben, ott egy napot kellett arra várni, hogy megszereljék a vécét, addig a frissen műtöttek (küretesek, laparoszkópiások) vödörből kellett öblítsenek. Vécépapír nincs, a takarítás felületes.
Egyetlen egy orvost ismerek ott,Dr. Sára Levente.
Nekem műtétem volt nála,maximálisan meg bíztam benne.Nagyon jókat tudok mondani róla,és szerintem mindenki aki volt már nála.Tündéri egy orvos,szakmailag is szuper!Csalódni senki nem fog benne!
Sziasztok,
SOTE II.-n fogok februárban szülni, és Gál Emese szülésznő elérhetőségét nyomozom. Tud valaki segíteni?
Köszönöm,
Doszil
Sziasztok!
Júliusban szeretnék a SOTE II.-n szülni. Ismertek olyan nőgyógyászt és főleg szülésznőt aki támogatja a gátvédelmet?
Gratulálok:)
Én április végére várom a kislányomat:)
Vigyázz magadra ebben a járványos időszakban!
Sziasztok!
Azén orvosom is Dr. Giadai János. Én őt már elég régóta ismerem és csak jót tudok róla mondani. Ha Isten is úgy akarja, akkor idén júliusban adok életet egy ikerpárnak.
Dr. Paragi Péternél szült már valaki?
Milyen tapasztalatai vannak vele?
Nekem is Dr. Ruscsák Mihály volt az orvosom, mint Niki1-nek és Gál Emese a szülésznőm.
Mindkettő remek szakember, kedvesek, figyelmesek és igazán profik. Csak ajánlani tudom őket! Akinek ők nem elég jók, annak nem tudom ki az. Sajnos van összehasonlítási alapom, tudnék mesélni... :(
Sziasztok!
Én még csak most szeretnék a Sote II-n orvost keresni, ezért örülök, hogy ennyit irtok. Bevallom nem nagyon értem, hogy hogy van az, hogy az egyik orvos TB alapon, a másik magánban dolgozik ugyanott? Szerintetek vidéki lévén választhatok én ott orvost? Milyenek a tarifák?
Köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Én 2002-ben szültem itt,prof.Pajor Attila az orvosom mai napig.Neki köszönhetem,hogy van egy gyönyörű gyermekem.Etelka volt a szülésznőm,de nem fogadottként,csak pont ő volt ügyeletben.Egy hónapja feküdtem bent legutóbb méhnyak műtétem volt.Szívesen ajánlom mindenkinek ezt a klinikát,én boldog vagyok,hogy ide járhatok amikor gondom van -a világ legkiválóbb orvosához.:)
Szia és fogadott szülésznő volt Eta?
Én 20-ra vagyok kiírva Kósához,de még nem szültem nála így nagyon izgulok milyen lesz.És nincs fogadott szülésznőm sem. Tarifájuk milyen?
Sok-sok gratula a bébihez!
Sziasztok!
Én 2003-ban szültem, a doktorom dr. Szabó István volt, ennél jobb szülést nem is lehetne kívánni.
További ajánlott fórumok:
- Ha bajban vagy kihez fordulsz?
- Ti hogyan szereztetek a hoxán barátokat?
- Ti honnan szereztetek be meséket a gyereknek? (mesefilm)
- Milyen tapasztalatokat szereztetek a Corax ovulációs tesztettel kapcsolatosan? Mennyire megbízható?
- Kislányotok babáinak hogyan készítettetek/honnan szereztetek babaruhát?
- Mik a tapasztalatok gyermekhám használattal (hol szereztétek be, hogy tűri a baba?)