Ti hogyan szereztetek a hoxán barátokat? (beszélgetős fórum)
A Magam részéről, ugy szereztem levelezőpartnert a Hoxan, véletlenül sikerült kideriteni a helyes email cimet, de a névre rá lehet kattintani és a képernyőn megjelenik a beiró neve, hány éves, hol lakik, ha valaki azt nagyon szeretné. Létezik ezen olyan Fórum oldal, hogy Hoxa - levelezőpartnert keresek és azon is lehet böngészni. Egy fiatal kislánnyal és két korombeli hölggyel tartom a kapcsolatot azok velem társalognak az interneten keresztül, de én is hirdettem és igy akadtam rájuk. Végül is, ha tanácstalan az a személy, akkor forduljon a moderátorhoz, biztosan segit ebben.
Szivélyes üdvözlettel. Anyuci91
"Ti hogyan szereztetek a hoxán barátokat?"
->komolyan fáradok->azt olvastam, ti hogyan szeretkeztek...:)))aztán a többinek nem volt értelme.))
Fórumok kapcsán vagy naplók kapcsán...:)
Nem nehéz, eddig csupa jó emberrel ismerkedtem meg...!!!
A kérdés nagyon jó, sőt érdekes.
Én nem vágyom barátnőket szerezni a Hoxán. Sőt, nagyon gyakran arra gondolok, hogy nő létemre vajon mit keresek itt? A témák java részt irritálnak, sőt elkeserítenek. Én azért ennél mindig többre tartottam a női nemet:(
kössszike!
rám fér!
ti anyócával jól megvagytok? nyár? eltelt gyorsan?
Hát ez nagypn szép dolog, le a kalappal!
Sok sok sikert kívánok!!!
háááát, tudod, a fősulin szerintem tanulni fogok (hihihihi). asszem ott azt szoktak.
na de komolyan szociális szakra jelentkeztem, szeretek segíteni a rászorultakon.
és megtanítják, hogy te hogyan dolgozd fel a problémás eseteket, és hogyan segíthetsz+ jogok+ ki tudja még...
Temetés? :( Jaj!
----------------------
Na ha nem uncsizol az már félsiker...
Mit csinálsz te a fősulin??? :D
juniusban leérettségiztem, júliusban szomorú eseményen estünk át (temetés), aztán meg a házkörüli munkák, amik a suli miatt kicsit háttárbe szorultak.
hát, elvoltam kicsit veszve.
mostmeg vasárnap évnyitóm lesz a fősulin, szóval nem fogok unatkozni továbbra sem a két gyerek mellett. (unatkozni két gyerek mellett eddig sem unatkoztam ám!hiihi))
Köszönöm szépen, megvagyok, minden oké.
Mostanában...? Miért, eddíg mi jót csinyátá' ? :)
Nagyon kedvesnek kell lenni, érdeklődőnek,, figyelmesnek, együttérzőnek, de őszintének is, és akkor akad haver ;)
Meg aztán tudóóód, velem mindenről lehet beszélgetni:)
hali!
te kis pióca! (poén) a jófej-et, rád is értettem, már taliztunk régen 1-2 forumon. tényleg megkedveletelek én is!!