A ricinuson kívül mi az, amitől gyorsabban nő a haj és megfizethető? (tudásbázis kérdés)
ricinus olaj nekem is bevált.
viszont szept.1.től szedem a dm Das gesunde plus Haar Vital Komplex nevű haj- és körömvitaminját. 60 szem kb. 1500 Ft, és van olyan jó, mint a Revalid és társai.
A körmeimről a fehér pöttyök eltűntek, kevésbé zsírosodik a hajam és nem töredezik a vége. Sokkal egészségesebb színe van a hajamnak.
Hááát, figyelj.. nekem eleve nem volt gondom soha a pillákkal, de ápolásra tökéletes.... nem tudok Neked nagy élményekről beszámolni, mert van, hogy 5-6 nap is elfelejtem.. :D :D :D
Na de akkor belekezdek egy intenzív kúrába és beszámolok pár hét múlva.. :D
Nem, samponokkal annyira még nem próbálkoztam, most ez a szódabikarbóna-almaecet van terítéken, de az az igazság, hogy a hajam jó minőségű, csak nagyon hullott.. de már abbamaradt, szóval tök mindegy, hogy mivel mosom szinte, csak nem szeretem a mű dolgokat....
éééééééééés??? használ? én is vettem egy dobozzal, de ott röhög a polcon. én meg kezdek megbarárkozni a gondolattal,hogy a 3D szempilla lesz a vége.
illetve van az a csodaszer, biokukacban esetleg láttad, a kozmetikusom azt ígérte,beszerzi, de még kutakszik a témában egyelőre.
Valószínűleg én vagyok az egyetlen eszement itt, aki nem örül annak, hogy úgy nő a haja, mint a öööö,bolondgomba :). De tényleg nem, havi három centit kb.
A tulasi-nak vannak nagyon kulturált és tiszta samponjai. Próbáltad?
Régebben az egész család szójalecitint szedett frontérzékenységre, aminek mellékhatásaként sok új hajszálunk lett és erősödött a szempillánk is. :)
A hajnövekedéshez fontos a sok ásványi anyag és vitamin, ha a szervezetünk jól működik szép lesz a hajunk is!
Én tojással nem turbóztam.. maradt a fél liter víz egy kanál szódab., + fél liter víz egy kanál almaecet öblítős verzió... ez is jó...bár nem mindig érzem olyan komfortosnak, mint egy valódi sampont....
Lényeg a lényeg, valamitől beindult a hajam, mint a bolondgomba... majd gondolkodom, mit eszem-iszom, ami ilyen jó hatással lehet rá.... egyébként a legfontosabb szerintem, hogy nem festetem... így is elég színes.. :D
akkor mindent tuccc :))
ja, persze, vitamin is kell. Azt nem mondtam, hogy napi 3.000 gr C-t eszem és még sok egyebet.
Az ecetes szódabikarbónás sampont én még tojással turbóztam meg. amikor összekevertem, gyönyörű hab volt az egész, de ha nem azonnal öntöttem a fejemre,egy gusztustalan trutymák lett :))
Én olvasom az elvetemült biokukacot, nyugi! :)
Én úgy vagyok ezzel, hogy minden lótúrót kipróbálok, most éppen a szódabikarbóna-almaecet "sampon" van terítéken...
Pár éve nagyon hullott a hajam, akkor még festettem, minden bajom volt vele... de lenövesztettem ugyanúgy hullott... aztán mikor férjecském beteg lett elkezdtem vele a szokásos C vitamin, multivitamin, méz, pálinka kombót, és tegnapelőtt a fodrász megdicsért, hogy tele vagyok babahajakkal, és gyönyörű egészséges, mint a makk...
Na várjál... lehet akkor a szódabikarbóna?? :D :D
Elvileg 30-at. Én viszont 500-at szoktam venni.
Amit írsz igaz, de a ricinustól tényleg csodaszép a haj. Az én hajam azóta nem hullik, amióta hetente egyszer azzal csinálok pakolást.
Nem adhatnak ki 120 ml-nél (nem biztos) többet, mivel hashajtó eredetileg.... ők is szabályozva vannak.
Egyébként szerintem a haj növéséhez egészségéhez belülről kell táplálni a szervezetet. Szedjetek vitaminokat, igyatok sok folyadékot, minden dolgot, ami az egészségre jó. A haj is ugyanúgy meghálálja.
Vazelin. :)
Gugliba írd be Takács Nóra és a videói közt lesz róla szó!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Létezik valami olyan gyógyszer, amitől gyorsabban nő a haj?
- Tud valaki olyan szert amitől a haj gyorsabban nő, illetve erősebb, dúsabb lesz? Tapasztalatok?