A piskótát meg lehet pár nappal előbb csinálni? És még tortadíszítési ötleteket szeretnék. (beszélgetős fórum)
én is előző nap este sütöm meg a piskótát, bekerül a tortabúra alá, másnap reggel vágom fel és töltöm be a krémmel. Ha extra burkolata vagy díszítése is lesz, akkor azt pár óra hűtés után teszem rá.
Legegyszerűbb bevonatok: folyékony fondant bevonat (mint a mignonon), tükörfényes csoki bevonat, sima vajas krém - mandula, vanilia, narancs stb. kivonattal ízesítve. Díszíteni kemény tejszínhabbal, vajkrémmel lehet, habzsákból.
Szia!
Én sokat sütök és van egy nagyon bevált receptem, már sok receptben csalódtam, de mióta ezen recept alapján készítem...., ISTENI!!!!!!!
Szia!
Meg lehet, de ki fog száradni. A piskótát aznap sütném a helyedben, amikor felhasználom.
Én olajos tésztából szoktam a tortatésztát csinálni, az jobban eláll, és azt akár két nappal hamarabb is megcsinálhatod. Ha érdekel a recept írj priviben.
A piskótát meg lehet pár nappal előbb csinálni? És még tortadíszítési ötleteket szeretnék.
A torta szombatra lenne és csíkos tortát szeretnék de ötletem sincs hogyan kéne. Én gondoltam fondantra de szerintem az nehéz vagy nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Miből tudok nyomózsákot csinálni tortadíszítéshez?
- Hogyan kell piskótatésztát csinálni?
- Mit lehet csinálni gyerekekkel Győrben?Program ötleteket várok:)!