A párom prostikat nézeget a neten (beszélgetés)
Könnyű ezt mondani, hogy magad uram..
De a számítógép programozása nekem magas.
Tutti, ti is fiatalabbhoz fordultok néha segítségért.
🤣🤣🤣
Durva! Engem is megtalálnak ajánlatokkal a facén is! Semmi sem szent! 😁
Nem is kell màr ilyen oldalon fent lenni ahhoz hogy megtalálják az embert szexel.:)
Sima álláshírdetést adtam fel egyik oldalon,5-en jöttek rám hogy szeretnének ezt azt,nos még anyagilag is támogatott volna egyikük.
Jaj, ne! Nagypapám is ezt mondogatta 90 évig. Én meg mondtam, hogy nem akarok fiatalon meghalni!
Egyébként a gyerekeim szerint öreg vagyok és mindig segítenek eligazodni a net útvesztőiben, miattuk vagyok én is ilyen felvilágosult.
Az Internet világa magas nekem mint" Tyúknak az ABC"
Én magamnak egy e-mail címet se tudnék nyitni, mást kellene megkérnem rá.
Ha beállítják, akkor tudom használni.
Megette a fene, ne öregedj meg..-)
Kedves Fi!
Itt vagy még? Mi újság? Lekérted már a telefonszámlát? 😁
Valahogy a szembekötésről egész más jut eszembe... 🤣
De nem lehet egy férfit úgy megfogni/megtartani, hogy állandóan ellenőrzik, csekkolják, nem bíznak bennük, és még ne adj isten hisztiznek is, szerintem.
Azzal már inkább, hogy mi hiányzik, mi lehetne jobb, milyen vágyai vannak, és erről igenis gátlások nélkül lehet beszélgetni 😝
Áááá! Nem szabad nézni! Egy kapcsolatban a férfi szemét be kell kötni és úgy kell vezetni. Biztos ami biztos! :D
Ugye itt jut eszembe, hogy muzulmán országokban (már, amelyikben) a nők arcát el kell takarni. Csak a férj illetve a szülő láthatja.
Írtam választ, de eltűnt. Vagy én felejtettem el elküldeni, nem tudom.
Szóval, a rosszlányok.hu oldalon lehet őt megtalálni.
Hoppá...
Én is felnéztem a rosszlányok.hu-ra...
Nő vagyok
És hol a probléma?
Mindig is azt vallottam, hogy nézni szabad. Ha félre akar menni, akkor ahhoz meg nem kell a rosszlányok oldal,meg fogja oldani másképp
Nincs esetleg valami, amire vágyna, de otthon nincs?
Érdemes lenne inkább efelé terelni otthon a témát
További ajánlott fórumok:
- A párom nőket néz a neten, ez normális?
- Segítség! A párom nézegeti a nőket
- Hogyan kezeljem, ha a párom meztelen lányokat nézeget a neten, és társkereső oldalakon jár?
- Normális, ha nem szeretem nézegetni a párom nemi szervét?
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- A párom elállított valamit a számítógépen a Paint program nézegetése közben, hogy tudjuk visszaállítani?