A párom is olvassa a naplómat! (beszélgetés)
Nálunk is úgy alakult, hogy tudta Hoxá-zok és felnézett, általában mindenhol ugyanez a nick-em. Nem szeretem mindenhová más névvel feljelentkezni, az ember akkor azt sem tudja mikor mit adott meg, mi a hozzátartozó jelszó stb.
Ő "nyomozgat" utánam örökké. Engem csak ezért zavar. És ha olyat írok, ami neki nem tetszik, beindul a vitagépezet:((
Én sem titkos dolgokat írok ide - egyébként nincsenek titkaim - csak egyszerűen jólesik, ha kiírom magamból, ami épp bánt, vagy csak tetszett egy adott napon. Akkor éppen úgy gondoltam, úgy éreztem. De hogy ezt ellenemfordítja, na ez nem tetszik!
Részben ezt már kicsit megfigyelésnek venném. Igazából ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak, s még csak nem is a párom volt az illető. Aki fel is használta ellenem, és botrány lett belőle. Hát nem is tudom mit gondoljak...Direkt vigyázok arra, hogy még véletlenül se írjak olyat, amit megbánok. A Páromat kibeszélni nem fogom, az intim dolgait, dolgainkat meg pláne, mert sértő. Szerintem nem írok olyat, amit előle el kellene titkolnom, hiszen minden fontos dolgot, részletet tud rólam, bízom benne. A problémáinkat meg nem fogom itt leírni. Emlékszem volt is itt egy hölgynek problémája vele, hogy a férjétől elnézést kellett kérnie nyilvánosan.
Meséltem már a Hoxáról neki, talán a felhasználó nevemet is tudja, és azt is mondtam, hogy Naplót vezetek. De szerintem egyrészt nem érdekli, másrészt csak nagy ritkán van internetezési lehetősége. De ha meg is találna, nem csinálnék belőle nagy gondot. Szeretem. De ha egy másik ismerősöm 'nyomozgatna' utánam, annak satuba fognám a ...
Hiába nyilvános ez a hely, az már durva lenne!
:)
Hát nem tom....szerintem se olvassa........de én annak sem örülnék, ha fórum hozzászólásaimat olvassgatná........valahogy én is így vagíok ezzel, hogy ne akakrjon már mindig mindet tudni.
Igaz én ezért nem írok naplót sem.
Igen,bele szokott olvasni,ha épp érdekli ,hogy miket írtam,vagy miről beszélgetek a fórumokon.
Néha volt belőle vitánk is:)
Az én férjem beleolvasott már párszor, de nincs semmi bajom ezzel. Igazából annyira nem érdekli hogy hoxázok és azon belül megosztom a gondolataimat másokkal.
Igazából csak a képek miatt elégedetlenkedett egy kicsit, mert szerinte nem éppen jó képeket tettem fel róla... :-) De elmagyaráztam neki, hogy nekem ezeken tetszik.
Az Én Páromat abszolut,de nem érdekli a dolog.
Tudja,hogy itt szoktam lógni,beszélgetni és naplót irni.
Sztem az én párom ennél sokkal diszkrétebb,h. anélkül,h. megkérdezné elolvassa.
Anyósom viszont sztem rátalált..de nem is baj,legalább tudok néha neki "üzengetni":-)
Sztem az én párom ennél sokkal diszkrétebb,h. anélkül,h. megkérdezné elolvassa.
Anyósom viszont sztem rátalált..de nem is baj,legalább tudok néha neki "üzengetni":-)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom elérni, hogy ne olvassák olyan sokan a naplómat?
- Ha nem szeretném, hogy mások olvassák a naplómat, le tudom tiltani valahogy?
- Hogyan tudom törölni a naplómat?
- Hogy tudom törölni az egyik naplómat?
- Miért csökkent a naplómat kedvencnek jelöltek száma?
- Honnan lehet tudni, kik jelölték a naplómat?