A nyolc éves kisfiam unatkozik. Tudtok ez ellen valamit ajánlani? (beszélgetős fórum)
Kertes ház, király. Sok karton -boltokból lehet kérni- spárga, ragasztószalag- jó erős- némi faanyag, kis segítség a "fölnőttektől" és irány gunyit építeni. Nekünk anno ez mániánk volt. A gunyi sosem lett teljesen kész, mert mindig jött egy új ötlet. Volt, hogy szereztünk egy csomó fóliát és azzal variáltuk tovább. No meg a fantázia is beindult, mindenféle játékokat találtunk ki.
A most két éves lányomnak adtam másfél évesen egy jó nagy kartondobozt, most selejtezem le, mert eléggé lestrapálta. Imádta Persze a nagyszülők elhalmozzák a leghiperszuperebb játékokkal, de a kartondoboz minden nap használva volt. Például, ha nem volt kedve valahova menni, tuti oda bújt be. De a bármikor firkálható felület is ez volt, illetve a létező összes matrica erre került.
"Unatkozom mit csináljak?"
Ez egy könyv.Rengeteg ötlet van benne.
Szia!
Mi lenne ha elküldenéd valamelyik napközis táborba. Én anno nagyon élveztem, minden napra más program volt és gyerekekkel voltam egész nap!
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- Kisfiam 32 hónapos és nagyon rosszul beszél, keveri a betűket stb. Tudtok valamit tanácsolni, mert a logopédushoz még kicsi?!
- Kisfiam kisegeret szeretne. Tudtok segíteni?
- Gyógytornászt keresek 2 éves kisfiamnak, tudtok ajánlani?
- Utazási hányingerre-hányásra tudtok vény nélküli készítményt 2,5 éves kisfiamnak ajánlani?