Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn? fórum

A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn? (tudásbázis)

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Jucika33)
nov. 6. 19:41
Inkább akkor jelentkezhet a probléma, ha az adott férfi kisebb az előzőnél :/
19. Regin_a (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 21:17

Én vén farok nem akarok ebben tanácsot adni

de

tudtad hogy a nők a "csuklójuknál" a leg érzékemyebbek?

Persze számit valamennyit az L/D de nem az dönti el, különösen nem ha te is elélvezel

Lárulok így sokszemközt egy titkot neked

Nem különleges a méretem mégis volt jópár alkalmi és nem alkalmi barátnőm és "dícséretet" is kaptam

És ne feledkezzél meg a "szóbeli", latinul oralis kapcsolatról. Méreteket tud pótolni

okt. 10. 19:31
A technika meglenne, de sosem gyakoroltam "mély benyomást"
17. jucika33 (válaszként erre: 14. - Pulcsis)
júl. 22. 06:33
Mindenféle létezik :-) Némi tapasztalat birtokában azt mondhatom, ha nincs extrém kilengés egyik méret irányban sem, akkor tök mindegy, mekkora. Ha a partnerrel szeretjük egymást, jó lesz. A hüvely szűk. Pont annyit fog csak tágulni, amennyit az adott férfihez szükséges. De én pl. találkoztam olyannal, akinek nagyon vastag volt és így hosszasabb előjáték is kellett. És ha ez nem volt meg, még másnap is fájt. Az aktusbéli különbség pedig a partner technikájában mutatkozott meg mindig, nem a méretében.
16. 80ASIQ (válaszként erre: 14. - Pulcsis)
júl. 21. 13:18
Rövid, de vastag létezhet.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Pulcsis)
júl. 20. 09:03
Az enyémre mondták, hogy vastag. (4 cm széles)
14. Pulcsis (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 19. 19:15
Mert létezik kicsi, de vastag? 🤣
13. 090716
júl. 18. 06:46

Kedvenc Tudásbázisom lett. :DD

Hosszú évek tapasztalatai alapján annyit fűznék hozzá, hogy kicsivel is lehet nagyon jól teljesíteni, és naggyal is gyengét. Szerintem baromira nem ezen múlik. Mondjuk én nem is vagyok a nagyra ráfüggve....Ha viszont Te ezt a kérdést feltetted, Téged tuti nem elégít ki a mostani. Minek akarod megszokni???

Külön sajnálatos, hogy más értéket nem látsz a tulajba..

12. Regin_a (válaszként erre: 7. - 80ASIQ)
júl. 17. 20:44

illetve átmérő. A görög fí betű a jel"

Pontositsunk, az átmérő jele a D mertmég méretbeli tévedés lesz a végén

11. 80ASIQ (válaszként erre: 7. - 80ASIQ)
júl. 17. 20:10

Mégsincs kimerítve. Csak a teljesség kedvéért:v Elnézést a fogalmazásért, de ha finomítok a stíluson, már nem olyan...: Tehát: a farkakat, szóval a faszokat két nagy csoportba lehet kategorizálni. (Lehet, hogy átmenet is van...)

1.) Húsfasz: Ez üzemen kívül is tömör, húsos, nagy. Akcióban minimálisan dagad illetve keményedik. Ez esetben az impotencia szinte ismeretlen fogalom.

2.)

Vérfasz: Üzemen kívül kicsi, alig találja az ember, ha pisilni kell. Nudista strandra így menni... Éppenséggel lehet, mert ott sok furcsa alkatot látni.

Viszont akcióban eredeti méretének 4-5-szörösére dagad és kemény lesz! Csak impotens ne legyen az ember!

Mondom, leírom ezeket, hátha érettségi tételben szerepel és valaki pont ezt húzza...

10. xochipilly (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 15:06
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
júl. 17. 15:04
Igazából a péniszméretre gondoltam (hossz, vastagság).
8. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 13:50
Nem
7. 80ASIQ (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
júl. 17. 13:24

Nője válogatja. Beszéltem már nővel aki kerek-perec kijelentette, hogy neki nagy farok kell! Pedig maga a nő kis filigrán volt...

Egy másik nő meg azt mondta, hogy nem szereti a nagy farkat.

Egyszer nagyapám válaszolt hasonló kérdésemre azzal, hogy piszkáld a füled egy gyufaszállal, illetve a hüvelykujjaddal. Melyik a kellemesebb? (Nem biztos, hogy a hasonlat helytálló...)

Avagy, nem baj, ha kicsi csak játékos legyen!

Méretek: hossz (fizikában azt hiszem l-lel jelölik)

illetve átmérő. A görög fí betű a jele.

Az átmérő lényegesebb mint a hossz.

Szerintem ezzel a téma kimerítve.

6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 13:18
Te jó ég, még mindig..... Szted mi változik ha hetente megkérdezed?
5. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 13:02
Akadj már le erről a témáról végre!!!!
júl. 17. 12:59
Persze, évekig a 47-es cipőket vadászod, aztán hirtelen semmiből nem találsz 42-est 🤷‍♀️
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 12:57

"kisebbek a méretei odelenn"???

Nem bírom ezt értelmezni 😅

Leginkább a többesszám használata érdekelne, mégis mik kisebbek? 😂

júl. 17. 12:03
Ha nem törperépa akkor az semmit sem számít. Inkább azért lehet nehéz megszokni egy új pasit, mert máshogy szeretkezik, más a technikája. 🤔
júl. 17. 12:02
A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook