A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn? (tudásbázis)
Én vén farok nem akarok ebben tanácsot adni
de
tudtad hogy a nők a "csuklójuknál" a leg érzékemyebbek?
Persze számit valamennyit az L/D de nem az dönti el, különösen nem ha te is elélvezel
Lárulok így sokszemközt egy titkot neked
Nem különleges a méretem mégis volt jópár alkalmi és nem alkalmi barátnőm és "dícséretet" is kaptam
És ne feledkezzél meg a "szóbeli", latinul oralis kapcsolatról. Méreteket tud pótolni
Kedvenc Tudásbázisom lett. :DD
Hosszú évek tapasztalatai alapján annyit fűznék hozzá, hogy kicsivel is lehet nagyon jól teljesíteni, és naggyal is gyengét. Szerintem baromira nem ezen múlik. Mondjuk én nem is vagyok a nagyra ráfüggve....Ha viszont Te ezt a kérdést feltetted, Téged tuti nem elégít ki a mostani. Minek akarod megszokni???
Külön sajnálatos, hogy más értéket nem látsz a tulajba..
illetve átmérő. A görög fí betű a jel"
Pontositsunk, az átmérő jele a D mertmég méretbeli tévedés lesz a végén
Mégsincs kimerítve. Csak a teljesség kedvéért:v Elnézést a fogalmazásért, de ha finomítok a stíluson, már nem olyan...: Tehát: a farkakat, szóval a faszokat két nagy csoportba lehet kategorizálni. (Lehet, hogy átmenet is van...)
1.) Húsfasz: Ez üzemen kívül is tömör, húsos, nagy. Akcióban minimálisan dagad illetve keményedik. Ez esetben az impotencia szinte ismeretlen fogalom.
2.)
Vérfasz: Üzemen kívül kicsi, alig találja az ember, ha pisilni kell. Nudista strandra így menni... Éppenséggel lehet, mert ott sok furcsa alkatot látni.
Viszont akcióban eredeti méretének 4-5-szörösére dagad és kemény lesz! Csak impotens ne legyen az ember!
Mondom, leírom ezeket, hátha érettségi tételben szerepel és valaki pont ezt húzza...
Nője válogatja. Beszéltem már nővel aki kerek-perec kijelentette, hogy neki nagy farok kell! Pedig maga a nő kis filigrán volt...
Egy másik nő meg azt mondta, hogy nem szereti a nagy farkat.
Egyszer nagyapám válaszolt hasonló kérdésemre azzal, hogy piszkáld a füled egy gyufaszállal, illetve a hüvelykujjaddal. Melyik a kellemesebb? (Nem biztos, hogy a hasonlat helytálló...)
Avagy, nem baj, ha kicsi csak játékos legyen!
Méretek: hossz (fizikában azt hiszem l-lel jelölik)
illetve átmérő. A görög fí betű a jele.
Az átmérő lényegesebb mint a hossz.
Szerintem ezzel a téma kimerítve.
"kisebbek a méretei odelenn"???
Nem bírom ezt értelmezni 😅
Leginkább a többesszám használata érdekelne, mégis mik kisebbek? 😂
További ajánlott fórumok:
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Debrecenből jöttem Budapestre, de nem tudom megszokni ezt a zajt és a koszt. Ti hogy szoktátok meg?
- A párom kihozott külföldre, nem tudom megszokni a légkört és honvágyam van
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- Régi munkahely, mégsem tudom megszokni. Gyomorideg már vasárnap, ha a hétfőre gondolok. Voltatok így ti is?
- Kislányom 19 hónapos és szemüveges lett. Hogy fogja megszokni?