A nők mekkora része megy bele szexbe nős férfival? (beszélgetés)
A katolikus tízparancsolat szerint többszörösen is bűn.
6. Ne paráználkodj!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
10. Mások tulajdonát ne kívánd!
Leginkább a kilencest emelném ki.
Az ezotériában karma van. Ott a fogadalomszegés szempontjából hat vissza a házasságtörésben résztvevő felekre. Ha részt veszel a megcsalásban, akkor neked is át kell élned, hogy mit okoztál másoknak. Leginkább akkor üt vissza, amikor nem számítasz rá és tétje van.
Jól van, strucc politika. Megy ez....
Írnak neked, de fel vagy háborodva, mint a sértett gyerek, talán nem véletlen.
sajnos...szóval csak férjes asszonnyal..miért? mert így megtudom, hogy milyen férjek vannak...nincs lelkiismeretfurdalásom...sőt, a férjezett nőnek sem.
Az elbeszélések alapján egyetlen egy férjes nőt sem lehet hibáztatni, vagy megvetni.
Nos, én csak nős férfival szoktam szexelni, bár ő nem panaszkodik rossz házasságra.
Ne panaszkodj a színvonalra, nem volt kikötés, hogy másnak a férje legyen.
Te már csak tudod….
Mert ugye mindig minden helyzet, ember, szituáció egyforma. Nem kellene általánosítani, ezerféle emberi sors van.
A statisztikai hivatal,,majd igazolást ad ,hogy mivel ezt X százalék műveli, akkor szabad a gazda,,illetve a férj.
Mint ahogy arról is hogy hogy hány félrelépő,,takarózik a "tényleg" rossz házassággal.
A probléma szempontjából teljes mértékben irreleváns, hogy az a bizonyos házasság rossz-e. A fogadalomban sem az szerepel, hogy "de csak, amíg minden szuper".
Ha le akarsz vele feküdni, tedd meg ennek minden lelkiismereti és egyéb velejárójával. De ne mosdasd magad, hogy ez nem is bűn, mert a körülmények, stb.
Az arányt nem tudom.
Hogy bűn-e nős férfival lefeküdni? Nem ítélnék, mert nem feladatom, és a körülmények is meghatározóak lehetnek. Például, ha valaki sokat iszik, akkor előfordulhat.
Ha valakinek rossz a házassága, akkor munkálkodni kellene a megoldáson. Meg kell tudni, miért rossz, lehet-e valamin változtatni és ehhez mindkét fél pozitív hozzáállása, a másik rezzenéstelen meghallgatása és őszinteség szükséges. És persze változtatni kell az addigi dolgokon.
Ha nincs változás, akkor megint lehet beszélgetni és jelezni, hogy valaki számára valami elfogadhatatlan, ha nem lesz változás. Ha ezután sincs, jobb elválni békésen minél előbb.
Ha valaki huzamosabban van ilyen kapcsolatban, akkor valószínűleg sok problémával találkozhat, és könnyen belefuthat a saját lelkiismeretébe.
azt kérdezted bűn-e.
nem az.
🤣
Pont ezt akartam írni én is.
Csak azt tudom biztosra, hogy nagyon sokan.
A 2. kérdésre talán most nem válaszolok.
Mit gondoltok, mekkora lehet az arány?
Bűn nős férfival lefeküdne, ha TÉNYLEG rossz már a házassága?
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miért ne kezdjünk nős férfival?
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 15 éves lány egy 35 éves férfival?
- Egész életem csak egy férfival leszek?