A nélkülözhetetlen C-vitamin (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A nélkülözhetetlen C-vitamin
Sziasztok!
Szeretnék ajálani egy nagyon jó virusölő, természetes készítményt a neve Grapefruitmag olaj pici csecsemőtöl kezdve adható nagyon sok mindenre lehet használni megfázás h1n1 kiküszöbölésére tökéletesen alkalmas és ha már baj van akkor is segít!Egyébként még gomba ölő is szval fertőtlenítésre is alkalmas én használom és eddig beválat!
szia!
Szerintem is, inkább a felét add két részletben.
Sziasztok megint!
Képzeljétek, tegnap voltam a 20hós kislányommal homeopatánál és ő azt mondta, adjak neki napi 2x50 csepp Cebiont(C-vitamin cseppekben). Szerintem sok. Szerintetek?
mennyire káros még a végén meggyógyul az ember :)-de komolyan ez a legnagyobb baj vele ezért is terjengenek róla hirek túladagolás ..
a rák betegeknél 10g tól -20g is de nem csak szájon át hanem injekció ban is mert közvetlen a véráramba kerül
és a mü c vitamint se szedjétek mert az is többet árt mint használ ....baromság !!de sokan bedölnek neki
Túl lehet adagolni, de inkább az erre érzékenyek vannak veszélyben.
(Vesekő, hasmenés.)
Szia.
Igazad van, 11 év felett 60 mg a C vitamin. Bocsi, elírtam, írtam a moderátornak hogy javítsa a hibát. :)
Ulrich Strunz web-oldalán pontosan a mai hírlevélben szerepel, hogy a tengeribetegség hátterében a hisztamin áll, és C-vitaminal lehet védekezni ellene.
Nem a skorbutról írtam.
Szia!:)
A c vitamint nem lehet túladagolni, szerintem a cikk írója is a minimum szükségletet írta.:) Ugyanis ez vízben oldódik és a vizelettel ki is ürül a szervezetből.
Egyetek minél több c vitaminban gazdag ételt. (Én a savanyúkáposztára és a grapefruitra esküszöm.:))
Nna, jó neveletlen vagyok! A javítást megírtam, de a dícsérő szavak elmaradtak!
Szóval, tényleg nagyon hasznos a cikk, én pl. sokat gondolkoztam rajta, hogy egy gyereknek mennyi az ajánlott bevitel... De ebben a cikkben benne van minden hasznos infó!
Köszönjük, hogy megajándékozták minket ezzel a kis írással! :)
Szia! Nem néztél el véletlenül valamit? Azt írtad, hogy 1-11 év között 45mg, 11 év felett 45mg. Direkt megnéztem a multivitaminomon, az RDA szerint felnőttek számára 60mg az alapadag...
Bocs, nem kötekedés akart lenni, de elnézhetted a sort... :)
Dr. Szent-Györgyi Albert 1928-ban ismeretlen anyagot talált a mellékvesében, amelyről megállapította, hogy hat szénatomot tartalmaz, és könnyen lead vagy felvesz hidrogénatomokat. Elnevezte hexuron-savnak (C6H8O6).
Ugrás a teljes írásra: A nélkülözhetetlen C-vitamin
További ajánlott fórumok:
- Te számodra mi a nélkülözhetetlen a lakásban?
- 1, 5 éves gyereknek C-vitamin?
- Hogyan mondanád meg főnöködnek egyedüli és nélkülözhetetlen alkalmazottként, hogy babát vársz?
- Használ a leveles C-vitamin?
- 6 éves gyereknek kértem a gyógyszertárban C-vitamint és az 1×1 vitaday C-vitamint adták de nincs ráírva, hogy gyereknek is jó, adhatok neki?
- Feltétlenül szükséges a Béres-csepp mellé a gyereknek (is) C-vitamint adni?