Feltétlenül szükséges a Béres-csepp mellé a gyereknek (is) C-vitamint adni? (tudásbázis kérdés)
Azért arra oda kell figyelni, hogy a Béres csepp mellé 50 mg-os "C" vitamin bevétele javasolt! A javasoltnál nagyobb adag bevétele túladagolást idézhet elő!
Na! Következtetés: ezzel az üveggel kiszedjük - c-vitamin nélkül -, aztán várunk. 2-3 hétig nem kapnak semmit, aztán meglátom.
Köszönöm a jó tanácsokat! :-)
Egyszerűen fogalmazva: a C-vitamin egyrészt erősíti a szervezetet, másrészt meg segíti más anyagok (pl. a Béres csepp nyomelemeinek) a felszívódását.
A Cebion tökéletes, a 2 éves kicsinek tuti elég, a 4 évesnek is valószínűleg jó (..attól függ hány kg...) A 4 éves Manó akár már 50 mg-os tablettát is kaphat C-vitaminból...
Adtam már minden félét, főleg C-vitamint... semmi hatása nem volt. Aztán kapott - a fiam - egy 3 hónapos immunerősítő kúrát (gyógyszeres), azután is megbetegedett (idén tavasszal). Nyáron jól volt, aztán szeptemberben kezdtük a Bérest. Azóta hála Istennek, makkegészséges (na, jó, most egy kicsit náthásak).
Aki ad, milyen C-vitamint ad?
Mi Cebiont szedtünk...
Én is úgy tudom, hogy C-vitamint mindenféleképp szedni kell mellé, csak akkor fejti ki legjobban hatását.
Mi szedjük mellé.
2 és 4 éves gyerekeim vannak, szeptember elejétől adom nekik a Béres-cseppet. Addig nagyon beteges kisfiam egyszer sem volt beteg. Nem adok mellé viszont semmi formában C-vitamint.
Lehet, hogy rendesen felszívódnak enélkül is a nyomelemek, vagy inkább az lehet, hogy magától is megerősödött a fiam immunrendszere. Köszi a segítséget! :-)
Szia!
Vmi olyasmit hallottam,hogy így tud csak aktiválódni vagy mi.Nem pont így mondták,de úgy tudom,hogy kell hozzá!
Én is úgy adom.
Elvileg mert a béres csepp nyomelemeket tartalmaz nem vitaminokat nem?
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit még ma feltétlenül el kell intézned?
- Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Háziasszonyok segítsetek! A konyhába mit szerezzek be, ami feltétlenül szükséges a mindennapi főzéshez?
- Fitymaszűkület kisgyerekkorban (4-5 évesnél), mik a tapsztalatok, feltétlenül szükséges-e a műtét, van-e olyan, akinél kenőcs segített?
- Ruházati üzlet nyitásához feltétlenül szükséges ruházati eladói és boltvezetői képesítés?