A nagy dilemma. (beszélgetés)
köszi kérdésed igen.
és nem vagyok terhes.
igen jövő héten megyek én is dokihoz és megnézetem magam:(
Szívesen. :)
Na, mi lett? Teszteltél?
Egyébként ha rendszertelen a ciklusod, vagy kimaradásaid vannak, azt fontos lenne kivizsgáltatni, az nem véletlen van.
Valaki jól írta, hogy lehet stressz meg ilyenek miatt, de valójában ezek csak felerősítik a már meglévő problémát. Nem csak nőgyógyászati, hanem endokrinológiai szempontból a legérdemesebb az ilyet kivizsgáltatni.
(Nekem is ilyen problémám volt, ha valakinek konkrét kérdése van, szívesen segítek priviben.)
köszönöm szépen.
hát igen valami ilyet vártam az emberektől.
így ismeretlenben is ezer puszi érte és köszönöm:)
Ha negatív, fellélegeznék, és átgondolnám, hogy megfelelően védekezünk-e és mit változtathatok, hogy biztonságban érezzem magam, míg nem akarunk gyereket, hogy legközelebb ne kelljen ezt a stresszt átélnem.
Ha később sem jön meg, újra tesztelnék, mert van, hogy csak később látszik a teszten, de valószínűleg elmennék orvoshoz is.
Ha pozitív, akkor elájulnék, utána meg jól átgondolnám, hogy hogyan állok a gyerek témához. Szeretnék-e gyereket akár egyedül is, elég erős vagyok-e ehhez, megvan-e hozzá, ami szükséges, akár egyedül is. Ha nem, hogyan viszonyulok az abortuszhoz? El bírnám viselni?
Ha csak a pasival vállalnám a gyereket. Akkor szeretem annyira, ismerem annyira, hogy erre közös életet építsek és egy gyerek életét erre feltegyem? Ő is szeretné, valóban vállalná, vagy kényszer (illendőség) lenne, ami valószínűleg később megbosszulja magát?
Ha ezeken átrágtam magam, ugyanezeket megbeszélném vele is, hiszen az ő gyereke is.
De brutálisan őszintén, magammal is, meg vele is, mert bárhogy is döntök, az az egész életemre hatással lesz.
bocsánat én nem kérdeztem csak hogy más mit tenne a helyemben.
nem azt kértem,hogy döntsetek helyettem.
nekem rendszeresen késik!ez sok mindentől lehet,sőt van hogy meg sem jön!
stressz ,idegesség,feszültség,gyulladás.......nem volt mostanság ilyen veled?
én is készülök dokihoz...
Mi az, hogy "mit tennénk a helyedben" ?
Most azt kérdezed tőlünk ,hogy elvetesd -e a gyermekedet, vagy megtartsd? Mégis hogy gondolod ezt?
Nem írtad,hogy ? napot késik..
Mindenféleképpen vegyél egy tesztet és akár pozitív,vagy negatív hívd a dokid.
Nem is tudom hol kezdejem.Friss kapcsolatban vagyok.És késik,de nagyon sokat a mensesem.Holnap fogok venni egy tesztet.És nem tudom,hogyha pozitív lesz akkor mit is fogok tenni.
Ti mit tennétek a helyemben?
Várom a hozzászólásokat.