A mosópor adagolóban miért marad mindig egy kis diónyi mennyiség? (tudásbázis kérdés)
sziasztok
a hétvégén meg lett a megoldás!
MEgnéztem s hát a garanciája persze hogy pár hónapja éppen lejárt...így a párom szétszedte...
és ahol bemegy a víz, oda ahol kimossa a tartályból a port, na ott volt vízköves - a kis cső meg a csatlakozás, így nem tudott normálisan víz bemenni. Szóval hiába használok én ecetet a mosáshoz, oda az nem jut el, ahol befelé megy a gépbe a víz.
Mai mosásnál rendben volt!
Köszönöm a tapasztalatokat! Később is hasznosak lehetnek!
nekem sem régi ez a gép 1-2 éves
most legutóbb úgy csináltam, hogy akkor feloldottam a port
meg elővettem a használatiját a gépnek, s erre a gondra ír egy vízvezeték+szűrő tisztítását, remélem a páromnak jut ideje ezt hétvégén majd megnézni
Nekem 1 éves a mosógépem,és nem oldja a mosóport.
Foltos maradt a ruha,próbáltam folyékonyt használni,de néha az is hagyott foltot. Most gélt használok,és tökéletesek a ruhák mosás után.
nem hallottál még folyékony mosószerről??? :O
sokkal praktuikusabb, mint a por
Ariel
Persil
Finom holmikhoz Perwoll,
de ha alacsonyabb árfekvést akarsz, akkor nagyon jó a Tomi.
Most akkor mosogatógépről vagy mosógépről van szó?Mosógépről beszéltek,de a kérdező mosogatógépet írt a kérdésben.
Mosógépnél nemes egyszerűséggel egy tálkában fel kell oldani a mosóport és úgy a tartályba önteni,akkor nem marad benne semmi.Már csak így csinálom és bevált.Még a folyékony mosószertis icipici vízzel meghígítom és úgy öntöm a tartályba.
Ajánlanál egyet?
Maga az adagoló nem koszos. Kiveszem, ecetes vízben átmostam , semmilyen.
Hol lehetne még takarítani?
Az is lehet, hogy el van tömődve a mosópor adagoló
járata és a program szerinti idó alatt nem tudja mindet átengedni a ruhához. Időnként át kell mosni és az öblítő és a mosószer adagolót is tisztítani kell.
Miért nem folyékony mosószert használsz?
A porok gyilkolják a gépeket, mert káros fémeket tartalmaz minden mosópor.
Ezt mosógép szakértőtől hallottam, és most búcsúztattam el a 26 éves Hajdu Energomat gépemet.
Tudna valaki segíteni, hogy a mosogatógépem mosópor adagolójában miért hagy a gép mindig egy kis mosóport benne, és miért nem mossa ki és használja el rendesen mind ahogy eddig?
Mi a megoldás?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?