A minden elsöprő nagy szerelmek működnek hosszabb távon is? (beszélgetés)
"Ami nem lángoló ugyan, de nagyon mély érzelem. Megbecsülés, szeretet, összetartozás, jó veled érzés."
Így van!
"Mi nem lángoltunk, de egyre jobban szeretjük egymást az évek múlásával."
Na itt a lényeg! 🤚
Ne lángoló szerelemre alapozz!
Nekem a lángoló szerelmeim mind kihunytak.
Lángolás nélkül is meg lehet élni, de inkább összetartozásnak hívnám.
Láthatod az eddigi hozzászólások alapján, hogy ez az érzés mindenkinél más és más.
Tanácsot senkitől ne várj, mert ami egyik embernél bevált, az nem biztos, hogy nálad is működik/működni fog!
Rómeók és Júliák szerintem nem igazán vannak ma, nem ilyen tragikus végűek a szerelmek.
Személy szerint nem hiszek az örök szerelemben, de nemcsak az örök szerelemben, hanem az évtizedeken át lángolókban sem.
A lángoló szerelem nálam 2 év, ezután átcsap egy egészen más érzésbe. Ami nem lángoló ugyan, de nagyon mély érzelem. Megbecsülés, szeretet, összetartozás, jó veled érzés.
Igen, lehet tartós kapcsolat a lángoló érzés elmúlta után is.
50 éve ismertük meg egymást, 48 éve vagyunk házasok.
Kb. 30 év lángoló szerelem volt, azóta eltelt 20 év pedig az ennél is erősebb szeret.
A szerelmet a hormonok irányítják, de a szeretet, a féltés , a másik megbecsülése sokkal - sokkal mélyebb, értékesebb érzés.
Nekem nem jött be, szakítás lett a vége ennek.
Azóta indult még egy kapcsolatom nagy lángolással, de hamar alábbhagyott. Még együtt vagyunk.
Mi nem lángoltunk,de egyre jobban szeretjük egymást az évek múlásával.
Amint az egyik fórumtársunk említette ,minden kapcsolat más.
Az igazán komoly, nagy szerelmekhez is 2 ember kell😊
Nálunk 22 éve történt. Én 24, ő 23 volt anno…..
Volt??
Ő még most is az.
16 évesen fülig belezúgtam egy srácba.
Azóta összeházasodtunk, van egy lányunk.
De ez nem azt jelenti, hogy tudok tanácsot adni, hisz minden kapcsolat más.
Rómeó és Júlián át számtalan egyéb tapasztalat szerint általában szívás a vége.
Van itt olyan akinek sikerült ilyen lángoló szerelemből hosszútávú tartós kapcsolatot építeni? Tehát nem szakítás lett a vége a lángolás elmúltával.
Tanácsot kérnék tőle :)
További ajánlott fórumok:
- Rajtam kívül van olyan aki még nem volt nyaralni soha barátokkal, szerelmekkel?
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Elmúlt nagy szerelmek....néha eszedbe jut?
- Chat szerelmek, chat-es élet
- Internetes randi, avagy átverések kontra igaz szerelmek
- Elmúlt nagy Szerelmek, akik vagy így vagy úgy, de elkísérnek az élet útján... vajon meddig?