A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
En 15 napja szedem a Yasmin tablettat, es azota van verzesem meg kb. ket napja gorcseim. Volt meg valaki igy ezzel? Legyszi irjatok!
Hello!
Nekem is azt mondta az orvos, de nalam az a gond, hogy a menstruaciom(vagy mar nem tudom minek nevezni) 15 napja tart. Ez masoknal is elofordult? Azonkivul gorcseim is vannak...
Sziasztok!
Én múlt szerdán kezdtem először szedni a fogamzásgátlót ( Lindynette ) előtte még sosem szedtem. Mostantól már véd?
Hello!
Nekem azt mondta a dokim, hogy menstru első napjától szedjem, és elvileg egy hét múlva már hat a gyógyszer, és nem eshetek teherbe, DE jobb ha egy hónapot várok! Én a helyedben tuti várnék egy hónapot, és addig gumival védekeznék.
Amúgy én nem kezdtem el szedni a tabit (Yasminelle). Nem bízok benne..
Megértelek :))))) nem is úgy gondoltam,hogy addig semmi szex :D
Én az óvatos duhaj vagyok. :)))
Nálam fő a biztonság :))
Hali!
Igen az első napon kell elkezdeni és akkor elméletileg már védelmet nyújt.Az enyémre ez volt írva.De olvasd el a tájékoztatót,h mit ír. Azért ha biztosra akarsz menni várj egy hónapot/szerintem/.
ezek szerint igen :))
Hajrá :D
További ajánlott fórumok:
- Megéri 17 évesen elkezdeni a fogamzásgátló szedését?
- Mit tegyek menstruációs görcs ellen, ha a görcsoldókat kihányom, fogamzásgátlót meg nem akarok szedni?
- Hogy lehet eltolni a menstruációt fogamzásgátlóval nyaralás utánra?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?