A méhszáj magasságából lehet következtetni a teherbeesésre? (tudásbázis)
Sziasztok!
Volt aki figyelte a méhszájat teherbeesés céljából????
JÁrtok e még erre.
Méhszáj vizsgálatot én azért szoktam végezni, hogy a peteérés ovuláció napját eltaláljam.Középidőben megvizsgálom, ilyenkor nyitott, szinte 1 újnyira.
Sok kérdésem lenne ha valaki figyeli.
Azt vettem észre, hoyg estére bezáródik, és másnap kinyílik megint, kb. 2 napig nyitott.De van olyan ciklusom, amikor épp csak annyira nyitott, hogy nem nevezném zártnak.
Van valakinek tapasztalata e téren?
Ha nem annyira nyitott, akkor is be tudnak jutni a spermák szerintetek?Nem tudom melyik lehet a normális állapota a méhszájnak.
Szia Angyalka.Amióta te javasoltad nekem a méhszáj vizsgálatot azóta én nézegetem rendszeresen.Nálam csak az vált be,hogy mensi előtti napon lent van és nagyon kemény.
Üdv:Siófokról
én akkor érzem a különbséget amikor megvan és benyúlsz. ha megvan nyitott a méhszáj, ha nincs csukott...próbáljátok ki.
én már második babát szeretnék, de egész terhesség alatt is olyan, mint amikor nem menstruálsz...
most az van hogy a teszt negatív, a méhszáj zárva és nem is jött meg csak barna, kis foltok...akkor most mi van????
én is hallottam ilyet, kipróbáltam: NEM LEHET!!!
Már a ciklusom 40. napján jártam, tesztet azért nem csináltam, mert a méhszájam lent volt, gondoltam, úgysem lehetek terhes. (úgy hallottam, hogy terhességkor feljebb van, alig lehet elérni....)......
41. napon teszteltem, abban a pillanatban pozitív lett!
Nem lehet.
Ha terhes vagy, akkor megvastagszik a méhizomzat, ezt lehet tapintani!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai