A méhlepény érinti a méhszájat (beszélgetés)
Egyszer mentem kórhazba, utána dönthettem, hogy befekszem vagy hazamegyek. Inkább hazamentem. Még 1 hétig véreztem otthon, dokim többször megnézte a lepényt emiatt.
Kb. a 18. héten kúszott feljebb.
Jaj de jó. ☺ Nagyon örülök ezeknek a jó példáknak.
Gratulálok az egészséges gyerekekhez!
Pontosan ez van nálam is. Tegnap én is így mentem be a kórházba, hogy nem akarok otthon elvetélni...olyan mennyiség volt.
De örülök, hogy vannak jó tapasztalatok.
Nagyon köszönöm, ez jó hír.
Hetente ránéz a doki, remélem, hogy elmozdul.
Ha a vérzés megszűnik, akkor egy fokkal nyugodtabb leszek.
Szia!
Amikor a kisfiammal voltam várandós, a 12. héttől egy hónapig én is táppénzem voltam emiatt. A következő vizsgálatnál már látszott, hogy nincs gond, mert ahogy nőtt a baba, elmozdult a méhlepény. A kisfiam időre érkezett. Kitartás, ne aggódj! Jó egészséget kívánok! :-)
Köszönöm, te pedig tényleg pihenj sokat!
Még annyi, hogy emiatt többször kellett menni uh-ra, mint normál esetben, de ez belefér.
Nekem a két nagyobbik fiamnál volt placenta previa. Az első gyereknél véreztem is, de mindkét esetben a 25-ik hétre felhúzódott a méhlepény. A nagyobbik 2, a középsőm 3 héttel jött hamarabb, mindketten egészségesek.
A harmadik gyereknél nem volt ez, szerencsére. Elég volt belőle kétszer.
Sokat kell feküdni.
Kitartást!
Sziasztok! Olyan tapasztalatokat szeretnék olvasni, ahol előfordult, hogy a méhlepény érintette, esetleg fedte a méhszájat, esetleg ebből vérzés is származott.
13+2 hetes vagyok, a lepény a hátsó falon helyezkedik el, és tegnap sajnos vérzés indult. A Kórházban megnéztek, zárt a méhszáj, a Baba jól van, de a vérezgetés fenn áll. Pihenek, fekszem persze.
Van olyan, aki kiviselte így a terhességét, a vérzés elmúlt, a lepény pedig a növekedéstől "elmozdult"?
Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni az elől fekvő méhlepény kockázatáról a terhesség folyamán?
- Mélyen tapadó méhlepény
- A bal oldalon tapadó méhlepényem fedi a méhszájat. Milyen következményekkel járhat? Van-e valakinek tapasztalata ezen a téren?
- Méhlepény a belső méhszájat eléri.14 hetes vagyok
- Méhlepény fedi a méhszájat
- Mellső fali méhlepény fedi a méhszájat. Gyakori vérzéssel