A mai teszteken miért jön ki a terhesvonal ha az ember nem terhes és nincs hcg. a szervezetben? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azt tudja valaki, ha áll a teszt miért jelenik meg a két csík?
elég drasztikusnak hangzik de ,igen,
Ezt mondják KÉMIAI TERHESSÉGNEK.
terhes voltam és elvetéltem
:(
Az biztos hogy megvolt az oka
Jővő szombaton elmondom hogy mi
Akkor biztos úgy jártál mint én már többször. Ilyenkor terhes lesz az ember, csak korán leáll a baba a fejlődésben. Beágyazódik, termelődik a hcg., de aztán valami folytán elhal. Hormon hiány, genetikai rendellenesség, fizikai megterhelés, stb.
Sokszor észre sem vesszük, csak késik pár napot.
SZIAsztok.
én is átéltem a pozitiv csoik -negativ teszt élményét.hát elég hülyén hangzik de jol baetojtam töle,császárom után 11 héttel lett a GABRIELL teszt pozitiv még aznap csináltam kettőt de az mind negativ lett.és másnap is negativok lettek .rá két hetére megjött és azota is,
van két gyermekem és a császár a 3 baba miatt lett.koraszülött volt és meghalt.rettegtem a csikoktol de már várom hogy ujra két csik legyen,majd köv.honapban probálkozunk a babaprojekttel.én is azt hittem hogy csak látni akarok ott valamit de nem jol láttam érthetően a két csikot.szerintem az eltulzott vizelet cseppek mennyisége vagy éppen a lelkiállapot miatt is változhta én erre gondoltam,de nem tudom miért volt két csik és a többi 4en n negativ.lehet hogy a teszt szavatossága járt volna le??lehet!!
Nem szedek más gyógyszert ami kihozhatja.
Már nem vagyok biztos abba hogy nem vagyok terhes.-és a párom az aki kiszedte a tesztet miután kidobtam azzal a magyarázattal hogy ő lát ott valamit (persze csak akarta látni ,szerintem)
Én is meglepődtem, mikor ezt mondta a doki, de jól hallottam, mert többször rá is kérdeztem:(
Ha hülyeséget mondott, arról én nm tehetek. Az is lehet, csak rossz napja volt, vagy az én kedvemet akarta elvenni, nem tudom:)
2 terhességem volt ami alatt az első 2-3 hónapban véreztem,azt volt 2 terhességem mikor még a teszt ki se mutatta de tudtam hogy terhes vagyok.
szerintem ha ezek után nem érzem a terhességet nem nagyon kellene meglepődnöm
Tehát:megvolt de csak 2-3 napig volt hogy 1 normi tampi elég volt,fáj a cicim és szédültem 2 napig meg hánytam.a terhességi tesztet a vérzés után 2 nappal csináltam meg mert a férjem annyira unszolt.
ilyenkor mi lehet?
Nagyon érdekes amit mondott a nőgyógyászod, mert amit kimutat a teszt, a növekedési hormon, egyébként nem nagyon van a szervezetben...szóval max 1-2 egyéb ok, de szerintem az sem jelent jót!
Szerintem a teszt nem jó...
Mondjuk nekem az ellenkezője volt, tudtam(nagyon sejtettem), hogy terhes vagyok, és mégsem mutatta ki, csak később, mint kellett volna...
Szia!
Nekem is volt már ilyen többször is, eléggé látható volt a második vonal.Aztán csináltam egy másik tesztet, az már teljesen negatív volt és aztán meg is jött.
Szia!
Két csíkod lett?
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni?
- Milyen teherbeséshez kapcsolódó termékek vannak az ovu és terhességi teszteken kívül a témában?
- Látszódhat a reagens helye a terhességi teszteken?