A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni? (tudásbázis kérdés)
ha ugyan olyan akkor az nem pozitiv.
egyébként egyszerübb lenne ide feltölteni a kpeid közé
Sziasztok!
Ugyanolyan lett,semmivel nem jobb.
Köszi nektek.
most nézem, hogy két napja tettél fel egy kérdést ugyan ebben a témában.
Az akkor teszted mellé tedd a mostanit és fotózd le tedd fel, de ha még ma is olyan mint a 2 nappal ezelőtti akkor az biza nem jó.
Közben látom,h már két napja tettél fel képet a tesztről. Az az én meglátásom szerint negatív. Ha az azóta idő alatt megint teszteltél és ilyen szellemcsíkos, akkor az szerintem negatív.
Mondjuk az igaz, hogy a nagyon halvány pozitív teszt is valamennyire jól elkülöníthető, látható.
Én ne tudom neked leirni ezt, de aki látott már halvány tesztet és szellemcsikosat is az tudja mi akülönbség.
Talán ugy tudnám megfogalmazni, hogy a halvány pozi teszt még ha halvány is teljesen egyforma a szine a tesztcsiknak, mig a szellem vagy száradási csi az meg alulról a felszivó réteg felelől egy hangyányi csikban sötétebb és olyan mosódott asine van felvelé a kontrollcsik felé.
Sziasztok!
Hogy tudom megkülönböztetni a szellemcsíkot a halvány pozitív terhességi teszttől?