A lépcsőház takarításakor a lakók lábtörlőit le kell söpörni? (tudásbázis)
Akkor úgy mondom hogy nem szeretném kitárni az ajtóm és a lábtörlőt porszívózni :D
Én megcsináltam az összes lakás előtt, mert nem vitt volna rá a lélek hogy felsöprök, felmosok, és visszateszem a retkes lábtörlőket.
De az állandó takarítós nem szokta, és ez engem zavar.
már ne haragudj, de ezzel az erővel sose lépj ki a lakásból, mert ahhoz ki kell nyitni az ajtót és beláthatnak :)
a lábtörlőket is le kell söpörni ilyenkor szerintem, nem kikerülve felsöpörni, felmosni, hanem alatta is :) bocsi, de ez azért nem egy akkora plusz feladat
Ha le akarom takarítani a lábtörlőmet, akkor tárjam ki az ajtóm és bámuljon befelé mindenki aki éppen akkor közlekedik a lépcsőházban?
Szerintem ez így nem túl jó...
Igazából azért fizetjük a közös költséget, hogy takarítson a megbízott, és szerintem ehhez hozzátartozik a lábtörlő is.
Szerintem nem. Amikor a lakásban takarít akkor mindenki magának poszívózza. Ha rákérdezel a lakóktól tuti azt mondják,hogy a Te dolgod :-)
Az a lábtörlő mindenkinek a saját tulajdona ezért mindenki maga dönt a tisztításáról. A bejárati ajtónál lévő nagy közös lábtörlőt viszont takarítani kell naponta.
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- "Magassarkúban lófrálok egész délelőtt a lépcsőházban"
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Van egy "kis" gondom a lépcsőházunk beli takarítással! :(