A legjobb operett szerintem, (beszélgetés)
Sziasztok én is csatlakozok az operett kedvelőihez
szerettem én is a szinházba járni, mig olcsó volt a jegy. Nekem kedvencem volt Németh Marika, a férje Marik Péter, Németh Sándor. Cirkuszhercegnőt láttam, Luxemburg grófját. Simándy József igaz operaénekes volt, de rengeteg szerepet játszott a könnyű műfajban is pl. Lehár a Mosoly Országa ezt sajnos csak lemezen hallgattam, de szinte meghatódtam tőle. Ma már elég nehéz tehetséges művészeket találni.
Mostanság már átalakult ez is. Üdv.Ágnes
Én is így voltam A szépség és a szörnyeteggel, azaz évekig rá voltam kattanva, aztán az első felvonás után otthagytuk az egészet... Nagyon nem tetszett. Ami még gázabb volt, az a Tavaszébredés, azt véletlenül se nézd meg!
Ami nekem tetszett: Oltári srácok (kétszer is láttam), Szentivánéji álom. Közepes volt: Rómeó és Júlia, Abigél, Mozart. A többi pedig felejthető, mert nem is emlékszem, pedig hét darabot láttunk tavaly.
Én is eddig egyszer voltam az operettben akkor a Mágnás Miskát láttam. Nagyon tetszett.
Most megint be vagyok indulva, hogy az operettbe szeretnék menni, de olyan drágák a jegyek, hogyha már kiadok érte ennyi pénzt akkor valami tuti jót szeretnék megnézni :)
Rá voltam kattanva a Szépség és a Szörnyetegre, de megnéztem a képeket, és nem tetszik se Belle se a Szörnyeteg, pedig mesében nagy kedvencem, ugyhogy mégsem akarom megnézni, ne rombolja le az illúziókat... :D
Én csak a Rómeó és Júlia-t láttam (Dolhai Attila- Szinetár Dóra féle változat) de nagy kedvencem.
Nem tudok nyilatkozni:S
Szia!
Nekem a Mozart nagyon tetszett :)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- A legjobb egytálétel szerintem:
- Lady Gaga a világ legjobb énekesnője. Szerintem. <3...
- Szerintem a Nirvana zenekar legjobb énekese Zámbó Jimmy volt.