A lányom (14) vetetett velem egy puzzle-t a legjobb... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egy 14 eves gyerek azt vetet, amit megban az anyja? Szerintem elcsurtek.
Es konnyen dumalok gyeret nelkul, de nekem a hugom, akit pelenkaztam, nem dumumalt vissza se gyerekkent, se tinikent. Mert lapos a pofad, es nem lesz semmi, ha velem kekeckedtsz. A noverem gyerei is neveletlenek. Nem tudok jobbat mondani rajuk.De amig velem vannak, mintapèldanzok. És emellet szeretnek.
En sem pofazok vissza az apamnak. Csak az anyamnak, mert o nem volt kovetkezetes.meg a hugom szerette lepasszolni nekem.
Megvetted. Szoval telt ra. Nem ertem a gondolkodast.
14 evesen, mikor egy haszbalt pluss allatot kaptam, megfelelt, mert a Vikitôl volt. A mai napig megvan. Abban az evben kaptam Oakley napszemuveget, es utana en Cape Code-on voltam.
Nem vagtunk fel, meg nem buztunk egzmasdal.
Ez olyan, mint amikor megkérdezi a Facebook, hogy mire gondolok.
Azt hittem, ez egy olyan oldal, ahol van ilyesminek létjogosultsága, hogy írjak egy kis titkot magamról.
Mi ennyire nem vagyunk hópihék, hogy egy ilyen móresre tanításnak vagy szemétkedésnek számítson.
Semmit nem rontottam el, nem kompenzálok.
🫣
Jóvanna. 🤣🤣🤣
Nálunk is ilyen szokott lenni.
Viszont ezt nem éreztem szemétkedésnek, sokkal inkább felelősséggel gondolkodásnak.
Ha azt mondja, hogy szeretne X-nek venni valamit, szerintem simán megvettem volna.
Így nagyon olyan volt, hogy itt van az ügyeletes pénztárca, rakjunk bele a kosárba mindent.
Na jó. A teljes sztori ugy szól, hogy minden helyre vettem a nevében, van egy társaság, ahol ajándékoznak, angol órán ajándékoznak, osztályban húznak nevét és úgy ajándékoznak.
Eszükbe sem volt a barátnővel ajándékozni.
23-án délutám eljött velem a boltba, kiválasztottunk egyet otthonra, beraktam a kosárba. Aztan mikor meglátta ezt a puzzle-t, akkor jött az, hogy ezt meg kell venni, mert X kedvenc karaktere.
Akkor mondtam, hogy "van pénzed, megveheted" de nincs nála, otthon kifizeti. Behajtottam.
Hát így.
Mennyibe kerüt az ajándék ?
(én is évekig vettem a fiam lányismerőseinek felsőtagozatos korukban ajándékot, - megrendelte és azt, - egyszerre többnek is, annak ellenére, hogy némelyik nem igazán volt szimpatikus. Végül mind elmaradt, de nem túl olcsó cuccok voltak )
14 éves gyerekemmel megbeszéltem mennyit adok neki a baratnői ajándékába, így válasszon, megtanulta így is becsülni a pénzt.
Nem ezen múlik. Ha nincs pénzed rá az más, ha van nem kell garasoskodni a gyerekeddel.
2 puzzle? Ha egyiket kirakják legyen mégegy?
Villogsz a neten :)
Micsoda???
Èvekig finanszìroztam a lányom barátnőjènek az ajándèkait. Idèn valamièrt nem vették (vetettek) egymásnak,de csak egy szavába kerül!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb székletfogó gyümölcs? Akárhogy próbálkozok nem akarja a kislányom meginni a gyógyszert!
- Szerintetek melyik a legjobb betét? A lányom abba a korba lépett és felakarok készülni, ha váratlanul éri, legyen kéznél.
- 1000 darabos puzzle-t hány évesnek érdemes adni?
- Óriás puzzle-t keresek! Esetleg van valakinek ilyenje, vagy láttatok valahol?
- Nekem van a világon a legjobb lányom!
- Tudtok olyan oldalakat vagy olyan programot, ahová ha feltöltöm a képet, nyomtatható puzzle-t készít belőle?