Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A lányom (14) vetetett velem egy puzzle-t a legjobb... fórum

A lányom (14) vetetett velem egy puzzle-t a legjobb... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
44. Tabasco Sarkany (válaszként erre: 42. - Enissa)
ma 21:40

Egy 14 eves gyerek azt vetet, amit megban az anyja? Szerintem elcsurtek.

Es konnyen dumalok gyeret nelkul, de nekem a hugom, akit pelenkaztam, nem dumumalt vissza se gyerekkent, se tinikent. Mert lapos a pofad, es nem lesz semmi, ha velem kekeckedtsz. A noverem gyerei is neveletlenek. Nem tudok jobbat mondani rajuk.De amig velem vannak, mintapèldanzok. És emellet szeretnek.

En sem pofazok vissza az apamnak. Csak az anyamnak, mert o nem volt kovetkezetes.meg a hugom szerette lepasszolni nekem.

43. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:09
Hát... De a lányod akarta megajándékozni, éérted...
42. Enissa (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:31
Azt, hogy elrontottál-e valamit, majd évekkel később fog kiderülni, most csak hiheted, hogy minden jól megy.
ma 17:14

Megvetted. Szoval telt ra. Nem ertem a gondolkodast.

14 evesen, mikor egy haszbalt pluss allatot kaptam, megfelelt, mert a Vikitôl volt. A mai napig megvan. Abban az evben kaptam Oakley napszemuveget, es utana en Cape Code-on voltam.

Nem vagtunk fel, meg nem buztunk egzmasdal.

40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Ágio8405)
tegnap 21:33

Ez olyan, mint amikor megkérdezi a Facebook, hogy mire gondolok.

Azt hittem, ez egy olyan oldal, ahol van ilyesminek létjogosultsága, hogy írjak egy kis titkot magamról.

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - Enissa)
tegnap 21:28

Mi ennyire nem vagyunk hópihék, hogy egy ilyen móresre tanításnak vagy szemétkedésnek számítson.

Semmit nem rontottam el, nem kompenzálok.

38. Zitu2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:06
Jól tetted. Abban az esetben ha kap bőven zsebpénzt rendszeresen, amiből félre is tudott tenni a barátnő ajándékára.
37. Enissa (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:55
Ha így érzed, te az ügyeletes pénztárca lettél volna, akkor valamit már elrontottál, amit most kompenzálsz, ami nem baj, csak nem itt kérkednék vele, hogy elfelejtettem beszélgetni vele a pénzértékéről, és most aztán jól móresre tanítottam.
36. Ágio8405 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:50
De ezt minek kell ide kiírni? Egyszerűen nem értem ezeket a posztokat, vallomásokat….🤷‍♀️
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Érdekes73)
tegnap 16:02

🫣

Jóvanna. 🤣🤣🤣

34. Érdekes73 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:00
Mindenhogy te fizetted 😁
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Ghost👻)
tegnap 15:50

Nálunk is ilyen szokott lenni.

Viszont ezt nem éreztem szemétkedésnek, sokkal inkább felelősséggel gondolkodásnak.

32. Ghost👻 (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:13
Nekem minden vásárlás ilyen,mègsem szemètkedek vele.
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Miss Angel)
tegnap 15:11

Ha azt mondja, hogy szeretne X-nek venni valamit, szerintem simán megvettem volna.

Így nagyon olyan volt, hogy itt van az ügyeletes pénztárca, rakjunk bele a kosárba mindent.

tegnap 15:07
Én sem fizettettem volna ki vele,még nincs abban a korban,hogy önálló keresettel rendelkezhetne.Talán annyiban hibás,hogy nem szólt időben,szerintem,bár mindenki másképp látja ezt.....
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Ghost👻)
tegnap 15:03
Most jó ötletnek tűnt, főleg, hogy ideológiát is sikerült belevinni.
28. Ghost👻 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:00
Biztos nem hajtottam volna be!
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Enissa)
tegnap 14:52
Nem baj az, ha neked nem tetszik. Nem lehet minden habcsók.
26. Enissa (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:47
Így sem szebb a történet.
tegnap 14:45

Na jó. A teljes sztori ugy szól, hogy minden helyre vettem a nevében, van egy társaság, ahol ajándékoznak, angol órán ajándékoznak, osztályban húznak nevét és úgy ajándékoznak.

Eszükbe sem volt a barátnővel ajándékozni.

23-án délutám eljött velem a boltba, kiválasztottunk egyet otthonra, beraktam a kosárba. Aztan mikor meglátta ezt a puzzle-t, akkor jött az, hogy ezt meg kell venni, mert X kedvenc karaktere.

Akkor mondtam, hogy "van pénzed, megveheted" de nincs nála, otthon kifizeti. Behajtottam.

Hát így.

tegnap 14:22

Mennyibe kerüt az ajándék ?

(én is évekig vettem a fiam lányismerőseinek felsőtagozatos korukban ajándékot, - megrendelte és azt, - egyszerre többnek is, annak ellenére, hogy némelyik nem igazán volt szimpatikus. Végül mind elmaradt, de nem túl olcsó cuccok voltak )

23. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:13

14 éves gyerekemmel megbeszéltem mennyit adok neki a baratnői ajándékába, így válasszon, megtanulta így is becsülni a pénzt.

Nem ezen múlik. Ha nincs pénzed rá az más, ha van nem kell garasoskodni a gyerekeddel.

22. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:06
Inkább nem irom le mire gondolok..
21. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:03
Van önálló keresete a 14 évesnek? Én nem kértem volna el tőle. De ez én vagyok.
20. Ghost👻 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:50
13 èvesek.
19. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:47

2 puzzle? Ha egyiket kirakják legyen mégegy?

Villogsz a neten :)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Ghost👻)
tegnap 13:39
Mekkorák?
17. Ghost👻 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:36
Vagy totál elfelejtettèk! 😉
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Ghost👻)
tegnap 13:28
Lehet, hogy kezdenek felnőni és nem akarnak szülői finanszírozásból ajándékozni.😉
15. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:23

Micsoda???

Èvekig finanszìroztam a lányom barátnőjènek az ajándèkait. Idèn valamièrt nem vették (vetettek) egymásnak,de csak egy szavába kerül!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook