A krumplipüré a 90 napos szerint eleve kizárt, a Norbi szerint light hozzávalókkal oké, akkor mi is vele a helyzet? (tudásbázis)
Ehhez képest a foodexpresszben Norbi beteszi a burgonyát az UPDATE1-es kódhoz. update nurgonypüré....
Megkérdeztek tőle hasonlókat, hogy akkor msot hogy is van,mire ő: ha keveset eszel eggyes, ha sokat 2 es..
Még mindig nem magyarázta el nekem senki, hogy mitől update a só, és az ásványvíz.........
Én a krumplit nem püré formájába szoktam enni.
Megfőzök 3 szem közepes krumplit a héjába, enyhén sós vízben. Majd ha megfőtt lepucolom, lereszelem, és kevés olajon megpirítom. Ételízesítőt szabad rá tenni. ISTENI FINOM!
Atkins-ben meg a krumpli tiltólistán van, azért nem fogyasztható.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ide tetted az Atkins kérdések közé!
A 90 naposba azért nem passzol bele, mert az összetevői miatt nem egyeztethető össze sem a keményítő nappal, sem a többivel.
Norbi köztudottan a szémhidrát mennyiségére figyel, nem arra, hogy fehérje és szénhidrát ne találkozzon össze az ételben.
További ajánlott fórumok:
- Hogy készíted a krumplipürét?
- Kinek van playmobil játék (konyha, nappali, étkező ) otthon? Nem olyan kicsik a hozzávalók, hogy egy 4 éves ne tudjon vele játszani?
- Ki, hogy csinálja a krumplipürét és a rántott húst, hogy jó puha legyen?
- TANULÁS: ti mit tanulnátok? Szerintetek a mostani helyzetbe mit érdemes?
- Ti mit gondoltok erről a helyzetről szerintetek hogy rázzam le mit mondjak neki?
- Nagyon tetszik egy fiú, de teljesen úgy tűnik szerintem neki, mintha haragudnék rá. Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tennétek?