A következőt, aki egy 15 perces beszélgetésben ötször... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor úgy mondom hogy intelligens ember megérti, elfogadja amit mondasz neki, elhiszi hogy zavaró ha már nem tudod szó nélkül megállni és nem csinálja tovább. Ez nem normális, felettébb bosszantó lehet.
Engem meg azzal tudnak kikészíteni, hogy fogdossák a karomat, tapogatnak, vagy ha együtt megyünk váratlanul meg-meg állnak beszélgetés közben. Ezekkel nyomatékot adnak a mondandónak, vagy nem tudom. Egyszer valakit meg is sértettem azzal hogy megkértem ne ütögessen, ne nyúljon hozzám mert zavar. "Jól van már, de nagyra vagy magaddal!" És még valamit amire nem emlékszem.
Ha tudnád, hányszor elmondtam neki, hogy idegesítő, okosabb ő annál, mint hogy folyton ezt mondja. Jaaajjjjjj, jól van már - volt a válasz. Kb. 5 percig emlékezett is rá.
Általában akkor használja, amikor egy sztorit mesél, és nem akarja elmondani részletesen. Kb. mint a satöbbi,satöbbi - ami cseppet se jobb. 🙄
Négyszeres munka :) Egyszerűbb lenne egyben hagyni :)
Megértelek, az ilyen emberek irtó idegesítőek tudnak lenni. De azért maradj csak a poénból füstölgésnél :)
ÖT SZÖR MONDOM NEKED ""töttörö-töttörö"
"töttörö-töttörö"
"töttörö-töttörö"
"töttörö-töttörö"
"töttörö-töttörö"
"töttörö-töttörö"
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!