A klub táblázatot ti hogyan kértétek? (tudásbázis)
Szia Hoxa! Nem tudom hogy neked hogy lehet írni, így itt jelzem, hogy van egy 2014 őszi clostilbegyt-es fórum, amihez szeretnénk egy tablázatot, hogy nyomon követhessük, ki hogy áll, pl hanyadik hónapja szedi, mikorra nem várja, hány mm-es pete, stb és persze később a babákat is, mert már most is van egy:)
Köszi, ha mihamarabb megteszed!
Mi csak 3 hétnél tartunk.
Olvastam de gondoltam ha ide is jelzem a kérést hátha hamarabb megkapjuk.
Sajnos eddig még semmi. :((
Így nincs más mint hogy várunk.
Szia!
Én is kértem próbálkozós baba táblázatot a
Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórumra de még nem kaptuk meg.
Előre is köszönöm.
Szia, Légy szíves a mi Klubunka is csinálj egy táblázatot! Köszönjük! :)
Klub - 2015 februári babavárók
Kösziii!
Az a problémám, hogy van egy kistesón próbálkozós klubunk, ahol idő közben már többen kismamák lettek, és még mindig nincs klubtáblázatunk. Még 2 éve egy másik regemmel egy másik klubba amikor kértem táblázatot, nekem azt mondták úgy kell kérnem hogy írok Hoxának. Akkor írtam és 2 héten belül megvolt a táblázat. Most ezt többször is megtettem, de még mindig nincs klubtáblázatunk. Legelőször áprilisban kértem. Pedig jó lenne látni hogy a klubban ki hol tart :(
Vagy azóta már más módja van a klubtáblázat kérésének??? Valaki kért mostanában és kapott is?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok egyedi fogacskás táblázatot csinálni?
- Nem bírom leszedni a posta díj/ár táblázatot a netről. Sürgősen kellene 500 gr alatti levél díja +ajánlott díj pontos 2011-es ára Segítenél?
- Ha az Excel táblázatomat átírva elmentettem, hogyan állíthatom vissza a régi táblázatot?
- Mennyire kell betartani a hozzátáplálásnál a táblázatokat?
- Hoxától kell kérni klubhoz babás táblázatot vagy csinálni is lehet?
- Hogyan tudok a naplómba táblázatot beilleszteni?