A kisfiam összefirkálta a falat ceruzával és nem tudom leszedni. Valami ötlet? (tudásbázis)
nem bántom érte.
És ha firkál büszkén mutatja aza apjának,hogy Ő csinálta.
Ezen már átléptem,hogy szóljak ilyenért.
Majd elnövi.
Most a filctolal lessz közelharcom mert a szőnyeget firkálta öaze.a szőnyeg tejeskávészínű a filc tűzpiros.
és nem tudom mivel szedjem ki.
Az aceton nem hatja meg a venistől kicsit halványabb de nem veszi ki.
Már tettem fel neki az ajtókra papírt ragasztóval.
De ez a filces téma nem semmi volt.
A lába a pizsije a szőnyeg minden tiszta piros.
már beletörődtem
Mst a másik gondom a filc.Talált egy vastag vizbázisú filcet és a szőnyeget firkálta össze.
És a venis szappan nem hozza ki.Mit tudnék vele tenni.
Nem tudom.
jó ötlet.De milyenre?Mert elvileg ez ami fennt van felsték mosható.De nem az.
ajánlat?
Hát igen.ez gond.Nekem még csak 1 van de annyi felfordulást csinál meg firkát mintha legalább 3 lenne.Na beletörődök a változtathatatlanba.Ez van.
De majd ha megnő akkor meg az lessz a bajom,hogy megnő és nem is foglalkozik velem:((
na jóccakát
Nálunk is diszperzit festék van. Én úgy oldottam meg, hogy lemostam a firkát mosogatószeres vízzel, szivacsal, és egy laposecsettel rá-"tupfoltam" kevés festéket. Amolyan fal-retusálást végeztem. Persze egy ideig világosabb volt a folt, de néhány hónap elteltével beilleszkedik.
Ez 4 éve volt.
Azóta már felhagytam eme haszontalan tevékenységekkel. 2 kicsi "művésznő mellett nem bírtam szusszal...:-)
hát úgynézem akkor nálatok sincsen jobb állapot mint nálunk.
Most néztem az adatlapodat nem is laksz messze.Én tamásiban
Ezt most elképzeltem...:DDD
Nálunk ez azt jelentené, hogy min. 1 méter magasság szinte az egész lakást be kéne vonni.:DD
az a baj,hogy túl nagy felületek vannak már.Itt csak a festés vagy a lambéria segíthet.
de köszike.
oké várom a választ.Egyébként csupa olyan helyen van a firka ahol közlekedünk.Így a növény nem megoldható.:((
bár az lenne.De a párom akkor kakukkolna.Már így is herótja van ha hozok egy sokadik növényt.mert sok van.
:)
Na, beletrafáltál a másik problémába.
Ha odatennék bármilyen növényt, akkor azt érném el, hogy lecsupálná a virágot, aztán firkálná össze a falat.:)))
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, mikor kell leszedni a sütőpapírt a sütiről úgy, hogy ne ragadjon rá?
- 3, 5 éves kisfiam balkezes. Hogyan tudom elmagyarázni merről - merre kell haladni a ceruzával?
- Épített körmöt leszedni?
- Lányom tollal összefirkálta a babája fejét! Hogyan/mivel szedhetném le?
- A tv2-n ceruzával rajzoló baba mesének mi a címe?
- Milyen olyan rajzos szakmák vannak amikben festeni és ceruzával is kell rajzolni?