Milyen olyan rajzos szakmák vannak amikben festeni és ceruzával is kell rajzolni? (beszélgetés)
Rajzolni akarsz tanulni? Vagy rajzos szakmát szeretnél? Mert ha nem tudsz rajzolni, ilyen szakmákra esélyed sincs. Rajztanár a megoldás. Magánórák :)
Vagy szépen magadtól. Akár netről.
grafikus
mozgóképes animáció
Mindkettőben van ingyenes OKJ. Ha tudnék rajzolni, mindkettőre elmennék! Sajnos nem tudok, de így is kacérkodom a grafikusképzéssel. Sok sikert Neked! Ezek igazi sikerszakmák, otthon is csinálhatók, rengeteg előnyük van.
Egyébként a kézzel készült képek mellett inkább (szakmailag) a digitális technika kb elengedhetetlen. Ha ilyen helyen akarsz dolgozni első kérdés lesz hogy a PS-t vagy egyéb programokat (corel, krita, mypaint stb) tudsz-e használni.
Ha "csak" megtanulni szeretnél akkor autodidakta módon is el lehet sajátítani
Milyen olyan rajzos szakmák vannak amikben festeni és ceruzával is kell rajzolni?
Ahol ilyesmi képeket "tanitannak" rajzolni
remélem jól fogalmaztam meg a kérdést.
További ajánlott fórumok:
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- 3, 5 éves kisfiam balkezes. Hogyan tudom elmagyarázni merről - merre kell haladni a ceruzával?
- A kisfiam összefirkálta a falat ceruzával és nem tudom leszedni. Valami ötlet?
- Tud valaki ajánlani olyan könyvet amiből normálisan meg lehet tanulni rajzolni?
- "Kell" ill. szabad rajzolni tanítani 4 éves gyereket?
- A tv2-n ceruzával rajzoló baba mesének mi a címe?