Lányom tollal összefirkálta a babája fejét! Hogyan/mivel szedhetném le? (tudásbázis)
de szerintem csak olyan arclemosók jók, amiben alkohol van.
ezek a kímélő fajták nem, mert azok nem elég drasztikusak ahhoz, hogy feloldják a filctollat:)))
Legalább lesz mit újra rajzolni! Ez egy jó játék. "Rajzolj arcot a babádnak!"
Vidám baba, szomorú baba, mérges baba... :-)
Vegyi anyagot ( aceton, lakklemosó ne használj) mert az megoldja a baba fejét (kémia)
súrolószer Cif, vagy alkoholos arclemosó ,
Bár a golyóstoll tintája egy idő után semmiró és semmiből nem távolitható el nyom nélkül....
Kipróbáltam az acetont.. hát mit nem mondjak. Olyan büdös a baba, hogy ihajjjj.. A gumi jól átvette a szagot. Gyerek, ha megszagolja, hát tuti elájul. Most szellőzik az erkélyen. Mármint a baba.-remélem nem marad ilyen bűzös.
Amúgy jobb lett, de nem az igazi.
Krena: nem bánnám, ha valami olcsó babáról lenne szó, de a legdrágább "csodababát" sikerült elkapnia. Igaz, nem én vettem Neki, de akkor is:(
Azért nem kell így felkapnoi a vizet :DDDDDDDD
Hadd firkálja, majd megtanulja, hogy ne tegye :)
Próbáltam mindent: súroló, domestos, alkohol stb. meg sem mozdul a tinta-kicsit halványul.
(gumi a baba feje)
További ajánlott fórumok:
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- A kisfiam összefirkálta a falat ceruzával és nem tudom leszedni. Valami ötlet?
- Hogyan lehet főiskolán ismerkedni? Ti hogyan/mivel mentetek oda a csoporttársaitokhoz? Mondanátok néhány témajavaslatot?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Hogyan szedhetném le a műkörmöm?
- Gyomorbetegek milyen C-vitamint szedhetnek?