A kettő Avonos termék közül melyiket rendeljem az orromon kialakuló fekete mitesszerek ellen? (tudásbázis)
7. kiszvorosz
2012. okt. 18. 20:36
Szaliciles alkoholt tudsz venni patikában is.(bár legutóbb annyira akciós volt,hogy rendeltem avonból én is)A 2% os szárítja a bőrt,összehúzza a pórusokat.Én esti zuhany után(kitágulnak a pórusok)áttörlöm 2% ossal,majd kenek rá hidratáló krémet.Így nem szárad ki,és kevesebb a fekete pötty az orromon:)
6. 298b15dfdd
2012. okt. 18. 18:18
Kérdezze Avon tanácsadónőjét!:)
5. 45b4ec3330
2012. okt. 18. 18:03
...ilyen termékeket de nekik sem használt.
4. 45b4ec3330
2012. okt. 18. 18:02
Én nem ajánlom az avonos termékeket. Amilyen olcsó olyan is. Nem azt mondom hogy ami olcsó nem jó de azért általában meglátszik a termékek minőségén. Én próbáltam az avonos arctisztítókat habállagút, tonikot, ecsetelőt, tisztítót. Semmmit nem értek. Olcsó, de pénzkidobás. Nem csak nekem a szomszédban is sokan használtak
3. a14deb9047
2012. aug. 22. 11:09
Inkább a kozmetikussal távolíttatnám el a mitesszereket. Egy idő után pedig elmúlik.
2. 9c57fd10dc
2012. aug. 22. 11:08
Nekem ilyen dinka sárga színű mitesszereim vannak az orromon, azok ellen is mondhatnátok valamit :(
Mikor elmentem kozmetikushoz, egy max. két napra eltűntek, de utána visszajöttek, mintha nem is lett volna kozmikus ... és gonosz rücskös felületük van... :(
1. artiny
2012. aug. 22. 10:52
További ajánlott fórumok:
- Régóta meglévő pattanások, mitesszer
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Milyen kozmetikumokat használjunk mitesszerek, zsíros bőr ellen?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Nem tudtok valami egyszerű, de hatásos módszert mitesszerek ellen?
- Valaki mondana valami hatásos szert zsíros arc bőrre, és mitesszerre?