A kenyérsütő első használatakor le kell valamivel ápolni a formát? (beszélgetős fórum)
Gondolom annak idejen csak at oblitettem a gepet.Kenwood a sutogep markaja /kenyer,teszta programa 12 a kovetkezo recept valt be nekem;
2,5 dl viz
45 dkg liszt
1,5 tk so
1 evk olaj
1 evk ecet
1,5 tk eleszto
0,75ntk cukor
a kovaszt elokeszitem a fennt leirtakat belerakom az edenybe a tetejere teszem az elesztott
en az 1-es programot hasznalom a dagasztasnak amikor leall a gep/csak addig mig keveri nem a program vegeig kell varni 3 orat/ akkor atrakom a 12-es programra ez 1 ora.Nem tudom ha eleg erthetoen magyaraztam el.Ha tesztat keszitek a 8-as programon dagasztom es utana kezzel formazom es tepsibe teszem az eloirasok szerint folytatom a sutest.Kozel egy eve hogy nem hasznaltam es ezert nem tudtam percnyi pontosaggal leirni a dagasztast.A gepedhez kaptal hasznalati utasitast?nem minden gepnel felel meg a recept ezt ki kell tapasztalni.Azt hiszem a naplomba van recept beirva de nem tudom hanyadik lapon esetleg nezd meg a TVN blogomba oda is mentettem le recepteket.
Szia!
Tudtok segíteni? Kaptam egy kenyérsütőt, gondoltam, kipróbálom. Letelt a 3 óra 20 perc és fehér benne a kenyér, nem pirult meg, olyan tészta színű... Mit csnáljak vele? Elvileg olyan programon volt, amin sülnie is kellett volna.
Nem kell csak melegvizzel átmosni.Nem kell semmi
kenőanyag.Liszthez ugyis teszel olajat vagy vajat
a recept szerint.
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Orion kenyérsütőgépbe beszorult a keverőlapát. Adtak vmi fém kampót hozzá de a használati nem irja hogy kell használni a kiszedéshez.
- Kaptam egy Trisa typ 7700 kenyérsütő gépet. Sajnos használati utasítást nem kaptam hozzá! Kérlek segítsetek!
- Nethaus NH4510-es kenyérsütő használati utasítását el tudná valaki küldeni?
- Clatronic BBA 2594 kenyérsütőhöz tud valaki használati útmutatót?
- TRION kenyérsütőhöz keresek használati útmutatót.Tud valaki segíteni?