Orion kenyérsütőgépbe beszorult a keverőlapát. Adtak vmi fém kampót hozzá de a használati nem irja hogy kell használni a kiszedéshez. (tudásbázis)
nekem is orion van, és nekem is rásült, sehogy nem bírom leszedni, pedig az áztatáson kívül csomó mindennel próbálkoztam, de nem sikerül.
legalább nem ragad a kenyérbe:)
Az enyém Bifinett.
Írok privit....
"...még mindig nem jön ki."
Azt szokták mondani ha nem ment be ,nem is jön ki.
komolyra fordítva:meg kell nézni az kampó ,ami egyébként a kenyérből való kiszedéshez kell,beleakad-e a lapát " agyába".
Agynak mondják a gépelemek azon részét amik a tengelyre húnak,tesznek,raknak,ütnek szóval ami a tengelyen van.
Jól van tudom ,most az jön :mi a tengely? az ami forog.
Na szóval ha a kampó bele tud akadni akkor nincs veszve a dolog akkor le lehet venni,helyesebben lehúzatni.
Egy ,megfelelő célszerszámot kell hozzá csinálni,legalább apuci is kiveszi a részét a kenyérsütésből))
Nem szabad erőszakoskodni külömböző női speciális szerszámokkal,mint hajtű,ollóhegye,kisbalta,mert a teflonbevonat megsérül.
Nem ide tartozik de:
BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!!!!
Ezt már próbáltam, nem járható út.
Mindig rendelnek, de állítólag nem tudnak küldeni, mert nincs raktáron.
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- A kenyérsütő első használatakor le kell valamivel ápolni a formát?
- Kaptam egy Trisa typ 7700 kenyérsütő gépet. Sajnos használati utasítást nem kaptam hozzá! Kérlek segítsetek!
- Minden kenyérsütőgépnek ki lehet venni a keverőlapátjait?
- Nethaus NH4510-es kenyérsütő használati utasítását el tudná valaki küldeni?
- AFK (BM-2) típusú kenyérsütőgépemból elveszett a kis keverőlapát.Tudok bele szerzni másikat, vagyinkább vegyek új kenyérsütőgépet?