A kakukkfüvemet és a bazsalikomomat tetvek támadták meg, mivel tudom kiirtani őket? (tudásbázis)
Köszi:)
Közben kiderült, hogy van a közelünkben egy kertészet, ahol vannak biopermetek is. Próbálom őket elérni telefonon, hátha mondanak valami okosat (esőben nem megyek oda csak úgy)
Auchanban láttam már, de obi, baumax kertészeti osztályán is.
Remélem valamelyikünk tanácsa beválik, sok sikert!
szia!
Szerintem hagyd a nikotint, nagyon mérgező. Első körben próbáld meg erős vízsugárral lecsapatni a növényekről őket. De kapható egy biola nevű permetszer, ennek nincs élelmezésegészségügyi várakozási ideje, kicsit olajos, szappanszerű folyadék. Spray formában árulják. Én ezt használom tetvekre itthon.
Segítséget szeretnék kérni: a kakukkfüvemet és a bazsalikomomat tetvek támadták meg, mivel tudom kiírtani őket?
Nikotinos permetre gondoltam, csak nem tudom az felszívódik-e? (mivel főzök a növényekkel nem használhatok felszívódó szert). Vagy érdemesebb kertészetbe megvennem az 1300Ftos írtót?
További ajánlott fórumok:
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- Cserepes bazsalikomunk van, panelba lakunk, és soha se marad meg. Mit lehet tenni, hogy meg maradjon? Ablakba van, napos, félárnyékos helyen
- Mire használjátok a Bazsalikomot?
- Teaként vettem oregánót, bazsalikomot stb. fűszerként is használhatom?
- Président tejfölös öntet paradicsomos bazsalikomos, Spárban vásároltam, hogy kell használni?
- Miért barnul a kakukkfüvem levele?