A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik? (tudásbázis)
én láttam már egy lányt fürdőruhában..kb 120 kilósan..és képzeld egy gödröcske sem volt..félelmetes..
szóval ez genetika..kolléganőm 172 cm..és 54 kiló..sovány kategória..és a popsija narancsbőrös:-(
Tudom, hogy más. De igazából azt sem tűnteti el semmi, ha olyan a genetika...
Én voltam a 167 cm-hez 53kg is, és 70 is. És mégis volt :(
Én viszot ismerek olyan lányt, akin egy deka narancsbőr nincs! Szerintem ő a 100-ból az 1%!!!
Nem túl vékony, de vékony (nem mintha ettől függne) pont jól néz ki. De zsír sincs rajta, nem sportol. Genetika. Mázlista!
Nincs mit!
Ne keseredj el! Ez nem a világ vége :)))
Teljesen semmi sem tünteti el :(((
A paprikakrém viszont jó, mert salaktalanit. Bocs de nincs hosszú 'i' betűm :DD
nekem a derekam oldalsó részén lett. Illetve a hasamon van kettő a terhességtől.
Tinikoromban meg a hirtelen növétől a lábhajlatban, illetve a fenekemen. Ja igen, a mellemen is lett a szoptatánál, de azok eltűntek, vagyis már nem látszanak.
Szóval elég sokmindentől lehet stria!
És szerintem tuti striád van sajna :(
Nekem ezek közül szerencsére csak az oldalamon feltűnőbb. A többi alig látszik.
Én sem :)))
Nekem 15éves koromban jöttek ki az elsők a fenekemen, aztán 17körül a melleimen.
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?
- 3 héten belül 4 álmomban is megjelent a "WC szimbólum". Mit jelenthet ez?