A fogantatás leghatásosabb praktikái és a leggyorsabbak (beszélgetés)
A szovátai sósfürdő is nagyon jó, illetve az ottani iszap-pakolás.
Ezen kívül D vitamin Ca együtt, méhpempő, ételintollerancia vizsgálat.
Gynevac injekció, mely a hüvelyi fertőzéseket szünteti meg.
Férfiaknak a D vitamin, Ca, méhpempő és ételintollerancia vizsgálaton kívül, még Q10 200 mg per nap, Maca Vibe, vas, folsav, cink és szelén,
nőknek és férfiaknak egyaránt cukormentes és mesterséges adalékanyag mentes élelmiszerek.
Azt még nem említette senki, hogy a stresszt is ki kell iktatni az ember életéből, amennyire csak lehet. Tudom, könnyű azt mondani.
Szerintem sokszor a "babát akarok!" helyzet is stresszeli a nőket. Érdekes, aki meg nem is számít rá, elsőre összejön. :)
Szóval no para, sok kikapcsolódás, romantika, egymás szeretgetése. A pocaklakó meg majd bekopogtat, amint ideálisnak érzi a kuckót saját maga számára. :)
Sziasztok!
Először is gratulálok, hogy 8 év után végre beköltözött a pocaklakód!
Szerintem tuti az segített, hogy már végleg letettek arról, hogy saját gyereketek legyen, és elfogadtátok az örökbefogadás gondolatát. (na jó lehet, hogy a vibr. is benne volt a dologban :) :))
Nálunk az első babánál elég volt elmenni egy Kaális konzultációra. A mi agyunk is már ráált, hogy nincs más választás, és láss csodád spontán teherbe estem.
Most újra babát szeretnénk mi is, de már megint beleestem abba hibába, hogy nagyon akarom :(
8 evig probalkoztunk. A mi esetunkben nem jott be a gyertyaallas, a lombikprogram, a hormoninjekciok, a "dugjunkmintanyulak", a homerozes, a szamolgatas es az ovulacios teszt hasznalata sem.
Feladtuk. Rajtunk mar csak az orokbefogadas segithet.
A parom egyik nap meglepett egy vibratorral. Ketszer hasznaltuk, elojatek gyanant. Szegeny vibrator azota is a csodaszep dobozaban pihen, ugyanis 25 hetes terhes vagyok.
Lehet, hogy ebben semmifele tudomanyos magyarazat nincsen, de a szexualis eletetek viragozni fog, az biztos, es ki tudja?! Lehet, hogy nektek is konnyebben "beakad a horog" :)
csak egy apró mezei kérdés: miért is kell ennyie gyorsan?
Nem szerencsés pasit gyerekkel megfogni és akkor még nagyon finoman fogalmaztam:)
Aki menni akar az menni is fog, akár van gyerek, akár nincs.
Sziasztok!Szeretkezés után gyertyaállás.De vigyázat!!!
20 perc gyertyaállásból nekünk ikreink lettek.Sok szerencsét mindenkinek,és bőséges gyermekáldást!!!
Nálunk a lányom és a fiam fogantatásakor is éreztem, hogy melyik alkalommal estem teherbe. Tervezett babák voltak, nem véletlenek, de nem kell arra gondolni, hogy na most csinálunk egy gyereket. Igaz az is bennem volt, de, amikor a legjobban élveztük, akkor jött össze!! Utána pedig elképzeltem lelki szemeim előtt, hogy egy gyönyörű, egészséges, okos, ügyes babám van a pocakomban, aki nagyon jól érzi magát odabent és minden rendben van vele.
Fiút pedig a mensi előtt kell "gyártani": minél közelebb hozzá, de állítólag mensi előtt 2 héttel már el lehet kezdni. A fiú spermiumok gyorsabbak, mint a lányok, viszont rövidebb ideig maradnak életben. Ezért amikor a női ivarsejtecske elkezdi útját lefelé a petefészekből, akkor kevesebb utat kell megtennie a fiú spermiumnak és mivel gyorsabb, ezért hamarabb ér oda. Vagy valami ilyesmi...
És a szex közben nem gondolni arra, hogy na csak most essek teherbe! Minél inkább görcsösen akar az ember valamit, annál kevésbé fog sikerülni.
Sokszor a nagyon nagy túlsúly is ludas, ha valaki nem esik teherbe.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Régi idők praktikái a mai idők háziasszonyainak
- Nagymamáink praktikái a háztartásban
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Hogy adhatnék el 8 kg-ot a leggyorsabban? Melyik a leghatásosabb fogyókúra?