A fogamzásgátló elhagyásával elkezdett hullani a hajam (beszélgetés)
Ha Androgén blokkoló fogamzásgátlót szrdtél pl : Diane35,Cypromix,Balera,Minerva,Dianelle(azt hiszem így hívják)valószínű attól hullik a hajad.A hajhagymák a gyógysdzer miatt nem találkoztam férfihormonnal,ami a gyógyszer abbahagyása után megszünt,és most nem tudnak mit kezdeni vele.Ha más fogamzásgátlót szedtél,attól is hullhat a hormonváltozástól,mindenesetre,egy teljes kivizsgálás nem ártana.Bőrgyógyász és ő majd adja a beutalókat,góckutatásra(fogászat,gégészet,nőgyógyászat,széklet baci féregpete tenyésztés),hormonális vizsgálatra a vérvételes beutalók,egyuttal autoimmunt és vaskötő ill. vasértéket is néznek,cukor.Hasi és kismedencei uh. stb.
kb. ennyi
mindenképpen doki
hormonvizsgálat
és ha minden oké akkor azt ki lehet lőni
de mindenképpen menj orvoshoz
Akkor előbb érdemesebb bőrgyógyászhoz mennem?
És visszanőtt a hajad?
Menj el vérvételre, nézesd meg a pajzsmirigy hormonokat...
Nekem is ez volt a problémám, és kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van.
Sziasztok!
24 éves vagyok és 5 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Előtte évekig szedtem. És azt vettem észre, hogy bár nem tömegével, de sokkal több hajszálam hullik ki mint szokott. Ez attól lehet, hogy abbahagytam a gyógyszert? És ez normális, vagy inkább forduljak orvoshoz?
További ajánlott fórumok:
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- Elkezdett hullani a hajam, negy honapja szoptatok. Mit lehet ellene tenni?
- Hajhullás téma.....Néhány hete elkezdett hullani a hajam.
- Segítsetek, elkezdett hullani a mandarinbokrom levele. Mi baja lehet?
- A Revalid szedését abbahagytam, utána újra elkezdett hullani a hajam
- Garnier Color Sensation. Másnak is elkezdett tőle hullani a haja?