A fiam 11éves már hajnalba felébred nem tud vissza aludni ötleteket várok ti mit csinálnátok? (tudásbázis kérdés)
nahezakkorjónyom már ezen el tudsz indulni, kérdezd meg hogy sulis dolog? vagy lát valamit? nálunk is van ilyenkoru fiu a rokonságba mindig nekem meséli milyen szörnyeket meg mifenét nem lát éjjel, hát elbeszélgettem kicsit vele:dszerintem a társaik meslélnek nekik mindeenféle rémisztő történeteket meg a neten is mutatott nekem párat és a tévében is vannak dolgok
beszélgetni kell vele nem lehülyézni hanem szépen elmondani neki bármit is álmodik bármit is lát őt nem tudja bántani és szeretni:d
23 vagyok,kb 1 hónapja minden éjjel 4 körül felébredek,ritkán tudok vissza aludni,mikor eljátszom ezt kb 1 hétig,hulla vagyok már,és akkor 2 nap alszok 6ig:) aztán kezdődik megint 4:20as kelés.
Nem tudom mi lehet az oka,remélem hamar elmúlik.
Elfárad fizikailag napközben? Sokat segítene.
Én lányom 17 éves, az utóbbi időben agyilag ugyan elfáradt, fizikailag viszont nem. Ő sem tudta magát kialudni mert felébredt éjjel 2-3 körül és nem tudott visszaaludni, illetve mire visszaaludt volna tényleg kelni kellett. Most vissza ment kézilabdázni, jó kemény edzések, na azóta nincs gond az alvással!
Esetleg próbálj citromfű teát adni az nem árt. Komolyabb dolgokhoz nem kellene hozzá szoktatni.
vagy amit még én tennék hogy elvinném gyerekorvoshoz, esetleg pár nap szabira kivenném a suliból
vagy beiratnám sportolni
Páromnál a komlóból készült tea vált be.
De itt olvashatsz még jó gyógynövényeket amik jól alváshoz.
drinfo.hu/eletmod/alternativ/fuben-faban/5956-jo-alvast-segito-novenyek
Mikor kel?Mert,ha sulis időbe 5kor,az nem olyan gáz,de ha már 3-4 kor fent van az azért elég fárasztó tud lenni,főleg hosszútávon.
Nappal tud aludni?Este könnyen elalszik?
tévé a szobájába:DDDDDD
reggel bekapcsolja és visszaalszik rajta:D
vagy este addig nézi hogy délig alszik:D
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Ha hajnalban felébredek, mindig hoxázom.